Iulia Vântur (41 de ani) face bani pe bandă rulantă în India și prinde contract după contract, atât în muzică, în filme, cât și în reclame. De mai bine de 2 ani, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” este imaginea unui brand de bijuterii din India, iar luni, 17 mai, a avut un eveniment special: lansarea unei colecții dedicate mireselor.

Iulia Vântur, apariție ravisantă în India, la o lansare de bijuterii

Iulia Vântur a anunțat evenimentul pe Instagram și a publicat și un video spectaculos, cu ea îmbrăcată ca o mireasă, din India, și accesorizată cu bijuterii masive, opulente: inele, coliere, cercei, brățări. Apariția a fost wow și a strâns o mulțime de complimente și de inimioare pe rețelele sociale.

“Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Mă bucur să fiu chipul pentru studio6jewels, proiectată de Parul Khanna. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”, scria Iulia Vântur pe Instagram, când a anunțat asocierea cu acest brand.

Românca noastră a strălucit și la evenimentul de marți seara, unde a purtat o rochie lungă, diafană, în culoarea fildeșului, ornată toată cu bijuterii și dantelă prețioasă. Iulia a avut o coafură lejeră, cu bucle, iar părul blond și lung îi încadra fața de păpușă, cu care i-a dat gata pe fanii ei din India. A socializat cu toată lumea, a zâmbit, a făcut poze la panou și și-a îndeplinit cu brio sarcinile de brand ambassador. Iulia a fost lăudată și de publicațiile din India pentru apariția ei.

iulia-vantur-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: A dat lovitura în India. Iulia Vântur a apărut pe aceeași scenă cu Salman Khan. Cum a reacționat iubitul ei când a văzut-o

Citește și: Iulia Vântur a vorbit despre planurile de nuntă cu Salman Khan. Ce au întrebat-o până și părinții ei? A recunoscut chiar ea