În timpul unui interviu pentru Bollywood Hungama, Iulia Vantur a vorbit despre planurile ei de nuntă cu Salman Khan. Ea a fost întrebată de un fan când se va căsători cu starul de la Bollywood, iar româncă a mărturisit că mulți oameni îi pun aceeași întrebare, chiar și părinții ei.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a mărturisit Iulia.

De asemenea, Slaman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times. Starul indian a vrut să știe toată lumea că nu crede în căsnicie.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

Pe de altă parte, Iulia a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că nu se mai vede căsătorită, în schimb își dorește foarte mult un copil.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.