În urmă cu două luni, Iulia Vântur a părăsit India și a revenit în România, fiind speriată de numărul uriaș de cazuri de COVID-19 de acolo. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV și-a prelungit vacanța acasă și au apărut imediat zvonuri că motivul pentru care s-a întors a fost, de fapt, pentru că s-a despărțit de Salman Khan. Blonda a spus acum adevărul.

Au trecut două luni de când s-a întors în România și pare că nu are încă în plan să se întoarcă în India. Mai mult, Iulia a fost surprinsă de paparazzi singură, și aparent, tristă la un restaurant din București, iar acest lucru i-a făcut pe mulți să creadă că frumoasa blondă s-a despărțit de starul de la Bollywood, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile și a renunțat la tot pentru el.

Actrița care se bucură de un succes uriaș în India cu ultimele melodii a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vrut să lămurească toate zvonurile și a făcut primele declarații despre așa-zisa despărțire de Salman. Astfel, aceasta a mărturisit că nici nu se pune problema de așa ceva, ci este nevoită să mai stea în țară pentru că mai are niște probleme de rezolvat, dar se va întoarce în curând în India pentru că are foarte multe proiecte acolo.

“Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, a declarat Iulia în emisiunea tv..

“Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, a mai adăugat vedeta.

Mai mult, fosta vedetă Pro TV s-a filmat și la o clinică celebră de ginecologie, frecventată de mai multe vedete. Însă, ea și-a asigurat fanii că nu este însărcinată, ci a mers doar la un control de rutină, așa cum face de câte ori vine în țară.

Citește și:

Fulgy de la Clejani spune adevărul despre cearta lui cu tatăl său. A dat în el sau nu?

Cum a reacționat Ioana Ignat când a fost întrebată dacă s-a despărțit de Sebastian?