Iulia Vântur s-a întors în România fără iubitul ei, Salman Khan, dar a făcut dezvăluiri despre viața în India și relația cu actorul de la Bollywood, de la care, spune ea, a învățat foarte multe.

Fosta prezentatoare TV se bucură de succes în India, unde sub îndrumarea lui Salman Khan a reușit să-și facă o carieră în muzică. Ea rupe topurile cu noua sa melodie care are milioane de vizionări, hitul indian „Seeti Maar”, care face parte din coloana sonoră a fimului „Radhe”.

Iulia Vântur este fericită că a avut o asemenea ocazie și că oamenii din India au avut încrede în ea și în vocea ei. Iulia Vântur a mai spus că interpretează două piese de pe coloana sonoră a filmului. Colaborarea cu Salman Khan este una foarte bună, după cum a precizat frumoasa blondină. „Suntem pe același vibe creativ”, a declarat Iulia Vântur pentru click.ro.

“Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa «Seeti maar», și cu piesa «Zoom zoom», amândouă de pe coalana sonoră a filmului «Radhe».Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut potențial și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a declarat Iulia Vântur jurnaliștilor de la click.ro.

Salman Khan a ajutat-o foarte mult pe Iulia Vântur să se adapteze în India și a susținut-o în fiecare moment. Actorul o inspiră să facă totul cât mai bine și să lupte pentru visurile ei.

„Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a mai spus vedeta.

Întrebată dacă ar vrea să aibă un copil cu actorul indian, Iulia Vântur a spus că totul se va întâmpla la momentul potrivit. „Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul artistei.

Iulia Vântur nu și-a imaginat niciodată că va avea atât de mult succes într-o altă țară, mai ales în India, însă viața i-a adus numeroase surprize.

Cu toate că este fericită cu viața ei din India, blondina nu ar refuza să mai prezinte emisiuni din România, dacă acestea i s-ar potrivi.

„Da, sigur, dacă proiectele mi s-ar potrivi”, a declarat Iulia Vântur.

Deși mulți au crezut că s-a despărțit de Salman și va rămâne în România, lucrurile nu stau deloc așa. Fosta vedetă TV este foarte fericită în India și se va întoarce cât de curând acolo, după ce își rezolvă câteva probleme administrative. Ea a dezvăluit că este implicată în multe proiecte: „India încă este în suferință, încă e lipsa de oxigen și de medicamente, însă numărul cazurilor pare să fie în scădere. Ușor, ușor se va pune pe picioare. Nu îmi este teamă să mă întorc, însă există un factor de risc mai puternic, care creează o oarecare stare de anxietate. (…) Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live.”

Citește și:

Este însărcinată. Va deveni mamă pentru prima dată: „Am avut trei luni cu probleme”

Narcisa Suciu, despre revenirea în România. ”Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”