Iulia,  unul dintre cei mai influenți fashion editori români, a comentat ținutele româncelor care au apărut pe covorul roșu la gala de decernare a premiilor la  E! Entertainment, Irina Deaconescu,  Maria Zvîncă și Adelina Pestrițu pentru site-ul perfecte.ro.  Aceasta este de părere că Adelina putea să-și aleagă o ținută mai spectaculoasă, nu una demnă de o „dansatoare”.

„ Nu înțeleg de ce cineva și-ar arăta și sânii, și piciorul, și buricul la un eveniment. Nu înțeleg nici posingul de tip dansatoare, nu că dansul nu ar fi o artă care îl înnobilează pe om. Pentru Dumnezeu, dansul sportiv este unul din cele mai frumoase și urmărite sporturi”, a transmis Iulia.

 

View this post on Instagram

 

Pozele mele preferate de la @peopleschoice #photocredit @eentertainment #dress @mmarquise #sandals @ovesro #diamonds @eda.luxurywatches

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Adelina Pestrițu a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019

„Ținuta nu a fost cea mai proastă de pe red carpet și mă bucur, totuși, că am văzut lucruri mult mai dezastruoase, însă sincer, acele pene și acele decupaje arată mai demne de o dansatoare în cluburi cu nume de șarpe din București decât ca o rochie de red carpet. Nu voi fi răutăcioasă. Felicitări, Adelina, pentru premiu, așa cum ți-am mai spus, și pune-l la loc de cinste – la anul, cu siguranță nu va mai fi al tău”, a continuat Iulia.

Adelina a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019 și a participat la E! Peoples Choice Awards, în Los Angeles, la începutul acestei luni. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul evenimentului E! Peoples Choice Awards 2019 a fost deschisă o categorie pentru România. Aceasta se numește: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 și a avut în vizor un Top 3. Cele 3 figuri preferate din online au fost: Adelina Pestrițu, Maria Zvinca și Irina Deaconescu, iar trofeul a fost câștigat de frumoasa brunetă.

Citește și: