În cadrul emisiunii pe care o are la Antena Stars, I.A cu Stil, Iulia Albu a dezvăluit că își mai dorește un copil. De asemenea, fără a ezita, a explicat și care este motivul pentru care nu face acest pas important momentan.

Pe Iulia Albu o știe toată lumea, astfel că nu are nevoie de prea multe descrieri. Ei bine, nu mai este un secret pentruj nimeni că a trecut printr-un mariaj eșuat cu Mihai Albu, din care a rezultat o fetiță. Și-a refăcut viața sentimentală.

Iulia Albu vrea să devină mamă pentru a doua oară

În cadrul emisiunii menționate, Iulia Albu dezvăluit că ar vrea să mai aibă un copil. Ceva, însă, o ține în loc.

Deși a spus în trecut că nu mai vrea să facă un copil, ci doar să înfieze, lucrurile pare că s-au schimbat radical.

De ce nu face Iulia Albu un copil acum

În momentul în care a văzut cât de drăguțe sunt fetițele din emisiune, Iulia Albu nu s-a mai abținut și a explicat că ar face și ea un copil, argumentând că-i stă foarte bine cu unul mai mic de mână, însă o oprește un inel.

Iulia Albu a declarat că nu poate face un copil până când nu va avea un inel pe deget. Un apropo subtil sau nu la o cerere în căsătorie de la bărbatul cu care formează un cuplu de mai mult timp.

„Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic. (…) Deci nu mai pot, vreau și eu. Îmi doresc un copil, dar… e un mare dar. Nu pot, pentru că nu am fost cerută în căsătorie. Uite, nu am inel aici. (…) Încă nu am.”, a dezvăluit Iulia Albu fără vreo perdea.

Vezi și Iulia Albu, cerută de soție în direct? Iubitul vedetei: ”Să pui și tu ceva decent pe tine!”

Citește și:

Acum e un artist de top de la noi, dar cu ani în urmă a fost nevoit să cerșească pentru a supraviețui: „Am fost umilit de multe ori. Trebuie să ai tupeu!”

(GALERIE FOTO) Năzbâtiile prințului Louis fac deliciul presei din întreaga lume. La doar 4 ani, mezinul ducilor de Cambridge a atras toate privirile în timpul spectacolului dedicat Jubileului de Platină