Caractere puternice, diferite ca manifestare, dar în aceeași măsură pasionate de jocurile estetice, membrii juriului emisiunii „Bravo, ai stil!” își vor pune amprenta asupra acestui show. Proiectul este menit să cultive libertatea de expresie a personalității, în strânsă legătură cu dragostea pentru frumos.

Unul dintre cei mai cei mai cunoscuți fashion editori și bloggeri de modă din România, Maurice Munteanu, se alătură Iuliei Albu și Ralucăi Bădulescu în juriul care va aprecia evoluția concurentelor în unica emisiune din România care premiază bunul gust și atitudinea.

Amprenta personală atrage privirile

„Un stil remarcabil este, de fapt, stilul pe care nu îl uiți niciodată, semnătura ta personală. Indiferent ce alegi să porți, te vei face remarcată prin naturalețe, prospețime și substanță. Vei atrage toate privirile și vei deveni un reper estetic pentru ceilalți!”, spune Maurice Munteanu.

Câștigătoarea obține un premiu în bani și o colaborare în televiziune

Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu vor fi alături de concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!”, cu sfaturi extrem de utile, cu observații și teme inspiraționale, în una dintre cele mai frumoase și pline de emoții „călătorii” în lumina reflectoarelor. Câștigătoarea show-ului va intra în posesia sumei de 100.000 de lei și a unei colaborări menite să îi deschidă porțile carierei în televiziune.

Credit foto: Kanal D