Iulia Albu are o relație fericită de aproape cinci ani și nu ezită să își arate dragostea imensă pe care i-o poartă partenerului său pe rețelele de socializare. Asta, chiar dacă altfel nu îl expune.

Fashion editorul a ținut să-i facă o declarație de dragoste bărbatului, cu ocazia zilei lui de naștere. ”La mulți ani, iubitul meu! M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Și să port verde… să nu uităm despre verde!”, a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram.

În urmă cu un an, ea mărturisea că partenerul ei este un tată mult mai bun decât a fost Mihai Albu pentru fiica ei, Mikaela.

”Acest om care este alături de mine de patru ani – şi ştiu că acest lucru deranjează – este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă.

E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil”, spunea ea atunci.

Iată și cum rezuma ea relația lor: ”Sunt foarte bine… Ne certăm pe lucruri mici, dar în rest nu! Suntem nişte oameni absolut normali”, mai spunea Iulia Albu în urmă cu un an.

Vezi și La ce intervenție a recurs Iulia Albu. ”Am decis să scap de ele asumat și corect”

Citește și:

Cum se simte Draga Olteanu Matei după ce a fost dusă de urgență la spital? „A fost evaluată în urgență”

Prințul Charles împlinește 72 de ani. Motivul pentru care a vrut să anuleze nunta cu prințesa Diana