Pentru prima Gală a emisiunii “Bravo, ai stil!”, care va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, Iulia Albu s-a pregătit intens. Vedeta a mărturisit și care este relația ei cu bărbatul misterios alături de care a petrecut foarte mult timp pe platoul emisiunii.

“Bărbatul despre care s-a speculat în presă că ar fi foarte apropiat de mine este coregraful cu care am repetat zilnic pentru ca dansul tango să iasă impecabil!”, mărturisește Iulia Albu.

Criticul de modă se declară îndrăgostită de acest dans

„Repetițiile pentru tango au durat trei zile, rochia a fost realizată special pentru acest moment, la fel și pantofii au fost accesorizați pentru a întregi povestea. Iar machiajul a fost cel flapper, pe care îl port de obicei în Galele de la .
Tangoul este un dans pasional, senzual și în același timp strict. Este important cu cine dansezi tango și cel mai bine o poți face cu marea ta dragoste. Aș putea spune că marea mea dragoste este tango-ul! Am avut noroc că nu m-am accidentat la filmări. Am un coregraf foarte bun care a avut grijă să nu pățesc ceva. ”, povestește Iulia Albu.

Credit foto: Kanal D

Coregraful: „M-am luptat un pic cu ea”

Cristian Geamăn, coregraful care i-a fost alături Iuliei Albu și care s-a declarat surprins de ambiția și vedetei Kanal D, a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre juratul de la Kanal D.
„Este foarte conștiincioasă. A venit la repetiții chiar și în zilele de duminică. A muncit foarte mult! Este o fire perfecționistă și își controlează foarte bine mișcările pentru a nu greși. Însă, ce m-a uimit este faptul că a fost foarte greu de condus, ea încerca să conducă în acest dans. M-am un pic cu ea, însă dansul final a ieșit spectaculos”, a spus coregraful emisiunii.

Dansul Iuliei Albu va fi doar una din surprizele Galei de duminică a show-ului „Bravo, ai stil!”, începând cu ora 20:00, la Kanal D. În cadrul aceleiași ediții vor mai fi un spectacol de magie, dar și prima eliminare din concurs.

Credit foto: Kanal D

Credit foto: Kanal D