Iulia Albu vorbește despre multă vreme despre iubitul ei Mike, dar nimeni nu-l văzuse până acum, el fiind o persoană mai discretă. Dar iată că producătorii show-ului iUmor au reșit să-l convingă să facă un roast în ediția specială în care Iulia era invitată.

Și, cum era de așteptat, prezența lui în platou a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei“, și-a început roastul iubitul Iuliei Albu. „Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, o iubesc pe Iulia și am vrut foarte mult să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike, iar pentru toți ceilalți sunt partenerul Iuliei“, a continuat el.

„Viața cu Iulia e ca o cursă de viteză, cu obstacole. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente”, a mai spus Mike, în râsetele publicului și ale juraților.

el-e-MikeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”A fost ură la prima vedere”

Cum s-au cunoscut? „Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic. Un blind date de succes“, a spus chiar Iulia.

„A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra și, ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Și, bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Și, am alergat trei metri și a spus: „Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi“. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală.“, a completat Mike.

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc“, a comentat Iuia. Întrebată dacă această reacție a avut legătură cu îmbrăcămintea, Iulia Albu a spus că: „Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant.

Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după 2 luni, când el m-a sunat și a spus: „Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem.“ Și m-am gândit: „OK.““, a povestit în continuare Iulia Albu.

Cât despre Mike, acesta i-a lăsat pe toți cu gura căscată, interpretând la vioară un fragment din „Balada“ lui Ciprian Porumbesc.

Apoi, Mihai Alexandru a creat un moment care i-a lăsat pe toți din platou să creadă că urmează o cerere în căsătorie: “Iulia, am știut exact cum trebuie să fie femeia din viața mea: frumoasă, sexy, deșteaptă, sigură pe ea, creativă, iubitoare, sălbatică… Dar te-am întâlnit pe tine.

Dar aș vrea să profit de faptul că ești în rochia asta minunată și să-ți spun: nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor? Și Albu să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui ceva pe tine!“.

Practic, se poate spune că a fost o cerere în căsătorie, dar Iulia e de părere că n-a fost. Cu toate acestea, a mimat un leșin.

Întrebată dacă s-a așteptat să fie cerută de soție în fața camerelor de filmat, Iulia Albu a răspuns că: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui și nu este nici genul meu. Voi vă dați seama ce moment penibil ar fi fost?“, a spus designerul, mamă a unei fetițe rezultată dion căsătoria cu Mihai Albu, încheiată de mai mulți ani.

Vezi și Iulia Albu, despre bărbatul din viața ei: ”După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. Era foarte arogant”. Ce s-a întâmplat apoi

Citește și:

Jojo s-a internat cu fetița ei în spital. Ce s-a întâmplat cu Zora, la numai 5 ani: ”Nu m-a pus nimeni să scriu aceste rânduri”

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Poză adorabilă cu năzdrăvana Casei Regale a Marii Britanii