Iulia Albu a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, în care a scos la iveală mai multe lucruri despre viața personală.Iulia Albu, mesaj neașteptat de ziua ei

”Astăzi este ziua mea. Până la această vârsta pot spune că am învățat câteva lucruri.

  • Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.
  • Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.
  • ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.
  • Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.
  • Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci”, a scris criticul de modă.

Vedeta a mărturisit că singurul lucru pe care și-l dorește cu adevărat în această zi specială este să își strângă copilul în brațe și pe singurul bărbat pe care îl iubește cu adevărat în afară de tatăl ei.

„Astăzi sunt I, si voi merge desculta prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut si îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat în afara de tatăl meu.
Si va sugerez sa încercați si voi același lucru.
Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media”, a mai scris Iulia.

Iulia Albu se pregătește de nuntă

Iulia Albu trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu Mike, cu care se pregătește să meargă în curând la altar.

Bărbatul pare să fi fost încă din primele clipe total pe placul stilistei vestimentare. În diverse declarații făcute și în trecut, realizatoarea rubricii “Marțea neagră”, din emisiunea La Măruță, de pe PRO TV, recunoștea că are alături un bărbat foarte stilat și manierat.

„Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, a declarat Iulia într-un interviu.

Vedeta a fost căsătorită timp de nouă ani cu Mihai Albu, cu care are o fetiță superbă, pe Mikaela. Mariajul lor s-a încheiat în 2013.

Citește și:

Adriana Trandafir povestește despre cum s-a manifestat coronavirusul în cazul ei: ”Am fost sigură că am să mor”

Nepoata prințesei Diana s-a logodit. Ce frumoasă este Amelia Spencer