Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona Halep, iar sportiva a acceptat pe loc, așadar urmează nunta anului în România. Apropiații familiei spun că aceasta ar putea avea loc după Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde Simona Halep vrea să câștige o medalie.

Toni Iuruc nu este la primul mariaj. A mai fost căsătorit de două ori, dar relațiile nu au mers, așa că a intervenit destul de repede divorțul.

Prima dată a fost căsătorit cu un model, Alina. Aceasta era o adevărată petrecăreață, fiind obișnuită cu viața din cluburi și petrecerile până-n zori. În plus, Alina era obișnuită cu opulența și făcea chiar excese, fapt care nu i-ar fi picat bine omului de afaceri.

Însă ruptura dintre ei s-a declanșat pe motiv că modelul l-ar fi înşelat pe Toni Iuruc.

Afaceristul a crezut că și-a găsit găsit liniștea în brațele unei alte tinere, pe numele ei Liana. Cei doi și-au unit destinele după doi ani de relație, într-un club de fițe din Mamaia, însă după doar 10 luni, povestea de dragoste s-a încheiat. Și de această dată acuzațiile au fost grave.

Toni Iuruc a acuzat-o pe Liana de infidelitate și, chiar dacă era însărcinată în cinci luni, omul de afaceri nu a stat pe gânduri și a pus punct mariajului. Nici acum nu știe însă dacă copilul născut este al său sau al amantului soției sale, scrie presa mondenă.

Nici Simona Halep nu este la prima iubire. Sportiva s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepresedinte de la FCSB si un apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi amorezi își făceau vacanțele în Dubai și păreau foarte fericiți, însă au decis să se despartă, iar gurile rele spun că bărbatul ar fi înșelat-o pe Simona Halep.

Sportiva s-a consolat la scurt timp în brațele jucătorului de tenis Radu Barbu, pe care i l-ar fi prezentat chiar fostul său antrenor, Andrei Mlendea. Deși împărtășeau aceeași pasiune pentru sport, cei doi și-au spus adio.

Poveștile de dragoste ale Simonei Halep nu s-au comparat însă cu cea pe care o împărtășește acum cu Toni Iuruc, cu care s-a mutat împreună în vila din Primăverii și cu care urmează să se căsătorească.

Vezi și Simona Halep, schimbare grandioasă de look! Fanii sunt impresionați

Citește și:

Ioana Ginghină, detalii despre nunta din această toamnă. Va îmbrăca din nou rochia albă de mireasă?

Au trecut 11 ani de când s-au căsătorit! Cum i-au surprins paparazzii pe Penelope Cruz și Javier Bardem