Este vorba despre un tânăr care lucrează în domeniul artei, Cooke Maroney. Director al unei renumite galerii de artă din New York, Gladstone, Cooke Maroney are 33 de ani, fiind cu 6 ani mai vârstnic decât vedeta din ”The Hunger Games”.

Prietena cea mai bună a actriței, Laura Simpson, a fost cea care le-a făcut cunoștință celor doi. ”S-au întâlnit prin prietena lui Jennifer, Laura. Relația a început în urmă cu câteva săptămâni. Dar au grijă ca această să rămână privată și să nu fie văzuți împreună”, a declarat o sursă.

Cooke este un nume important pe scena artei americane, galeria unde lucrează având contracte cu artiști precum Carroll Dunham (nimeni altul decât tatăl actriței Lena Dunham), Richard Prince, Anish Kapoo sau Matthew Barney, fost iubit al cântăreței Bjork.

Dacă despre iubitul ei nu se știu prea multe, despre Jennifer Aniston se știe că s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky, de 49 de ani, în luna noiembrie a anului trecut, după un an de relație.

Înainte de regizor, Jennifer, deținătoare de Oscar, a ieșit cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, de 41 de ani. Cei doi au avut o relație de un an, din august 2014 – în august 2015, la cinci luni după ce acesta s-a despărțit de soția sa, actrița Gwyneth Paltrow.

Foto: Hepta

Vezi și Nu e suficient să fii frumoasă! Lui Jennifer Lawrence i-a luat peste un an să ajungă în pat cu cel pe care-l iubea

Citește și: