De când a pierdut lupta cu kilogramele și și-a pierdut silueta care a consacrat-o, artista a devenit subiectul preferat al publicațiilor de scandal. Ea a postat pe Instagram o imagine în care apare într-un costum cu care a defilat la carnavalul din Barbados, iar fanii au remarcat imediat că diva și-a retușat poză, întrucât la o mână i se vede o unghie în plus la mână dreaptă. Internauții au criticat-o imediat pe frumoasa artistă, iar imaginea s-a viralizat.

Rihanna 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și:Fiica lui Adrian Enache s-a transformat complet și a devenit o femeie extrem de frumoasă. Ce decizie a luat după episodul șocant din iulie 2014

Hassan Jameel a încercat să o cucerească pe Naomi Campbell

De parcă nu era de ajuns, în presa de peste Ocean au apărut astăzi secrete și din viața noului ei iubit, cu care se pare că ar fi însărcinată. Cu o avere estimată la peste, 1,5 miliarde de dolari, moștenitorul Toyota face parte din una dintre cele mai bogate familii arabe, iar acesta are o adevărată obsesie pentru celebrități.

Înainte să o cucerească pe Rihanna, care se pare că este îndrăgostită până peste cap de el, Hassan Jameel pusese ochii pe Naomi Campbell, însă se pare că acesta nu a reușit să o cucerească.  Mai mult, de atât iubitul artistei a fost însurat. Acesta a divorțat de evaluatoarea de artă Lina Lazzar, însă pe artista din Barbados se pare că nu o deranjează deloc acest aspect.

„Relația lor este foarte serioasă. Rihanna le-a spus tuturor că este îndrăgostită de el și pare complet cucerită. Au petrecut mult timp împreună, departe de ochii iscoditori și sunt foarte serioși. Chiar se bucura de companie reciprocă”, a declarat un prieten al Rihannei pentru Daily Mail.

Familia lui Hassan Jameel deține și o ligă de fotbal din Arabia Suadită, numită Liga Jameel.

 

Citește și: