Alejandro Fernandez are 27 de ani, este din Londra, dar acum locuiește în București și se recomandă „business consultant” (consultant în afaceri). Tânărul, care este jumătate spaniol, a venit la audițiile pe nevăzute alături de Emil Rengle, nimeni altul decât iubitul lui și câștigător al unui alt mare show de la PRO TV, „Românii au talent”, în 2018. Alejandro a interpretat piesa „Leave a light on” și a reușit să întoarcă 4 scaune. Antrenorii s-au bătut pe el cu argumente sau promisiuni.

emil-rengle-alejandro-fernandez-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară.

Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm. Iar producătărul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, a fost pledoaria lui Smiley și iată că a și funcționat. Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Iubitul lui Emil Rengle, lăudat de Tudor Chirilă

„Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de bussines. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă”, a spus Tudor Chirilă.

„Ei se bat foarte mult pentru tine pentru că te vor în echipa lor, eu nu vreau să mă bat pentru tine, eu vreau să mă bat împreună cu tine pentru trofeul Vocea României”, a punctat și Irina Rimeș.

Emil Rengle a confirmat relația de puțin timp

Pe 30 septembrie, Emil Rengle a publicat pe Instagram un set de poze cu el alături de Alejandro, câteva dintre ele fiind o confirmare că au o relație. De atunci, au mai apărut în ipostaze de cuplu, călătorind cu trenul, plimbându-se cu bicicleta sau pur și simplu savurând o seară în doi, acasă. „Într-o zi stai și îl asculți cum îți cânta ție, iar într-o zi îl asculți cum cântă unei țări întregi”, a scris Rengle în dreptul unui colaj video cu el și Alejandro.

Citește și: Coșmarul neștiut al lui Emil Rengle de la Survivor România. Groaznic prin ce a trecut din cauza mamei sale…

Citește și: Emil Rengle, mesaj de susținere de la Dana Budeanu: „Mi-a spus că sunt locul unu în România”