Solista este la pământ, după cum sugerează un mesaj postat pe Facebook.

Duminică seara, Daniel Burlacu, iubitul Danei Coteanu, fost campion mondial la kempo, tată a trei băieți, a încetat din viață la vârsta de 49 de ani. Bărbatul ar fi căzut de pe o scară la Hanul Artiștilor, locul în care locuia Marijuana, și s-a lovit la cap, murind pe loc.

Solista a reacționat pagina de Facebook, acolo unde mesajele nu contenesc să curgă. „Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim”, a scris ea.

„Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume”, a mai scris Dana.

Prietenii Danei și ai lui Daniel au anunțat și când va avea loc înmormântarea fostului campion la box: „Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață. Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul de pe Facebook.

Pe rețelele sociale, oamenii, în stare de șoc, nu contenesc să scrie cuvinte de admirație la adresa regretatului Daniel Burlacu, dar și mesaje de susținere pentru Dana Marijuana.

„Ne-ai părăsit prea devreme, Daniel Burlacu, prieten drag!”, „Drum lin către stele! Condoleanțe și putere familiei!”, „Cuvintele sunt de prisos în fața unei sorți atât de crude. Daniel a fost un mare campion, dar și un OM cum rar mai găsești în zilele astea. Un suflet curat, un prieten devotat, un OM minunat!” – sunt câteva dintre mesaje.

Ce spunea Dana Marijuana despre iubitul ei

Dana Marijuana era foarte liniștită alături de Daniel. î cel mai recent interviu, ea se arăta fericită că și-a găsit un iubit al cărui prenume începe cu inițiala D, că îl cheamă ca pe ea, și că se înțeleg foarte bine.

„Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe  care să-l cheme că pe mine, Daniel”, povestea Dana Marijuana, în urmă cu câteva săptămâni.

Dana Marijuana, o viaţă plină de drame

Dana Marijuana nu a avut o viaţă uşoară. Solista, care a cunoscut faima în anii 1990 şi la începutul anilor 2000, are două fetiţe, pe care le-a crescut singură, după ce a divorţat de soţul ei, în 2016. Pe atunci, ea l-a acuzat pe Sebastian Calu că bea prea mult şi că devenea violent după ce consuma alcool.

Dana a avut o relaţie dificilă şi cu tatăl ei, Ion Coteanu, care a murit în 2017, după ce s-a luptat cu grave probleme de inimă şi cu diabet. Ea a ascuns moartea tatălui, timp de un an, 

“Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana, după ce s-a aflat că tatăl ei a murit. 

Dana Marijuana s-a apucat de vândut tablouri, în pandemie

Dana Marijuana a avut mereu probleme cu banii, iar la un moment dat, trăia dintr-o pensie de 600 de lei. În ultima vreme, însă, părea a-şi fi găsit stabilitatea: Dana a deschis, în Bucureşti, un centru numit Hanul Artiştilor, unde se orgnizează expoziţii şi vinde tablourile pe care le face chiar ea. 

„Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor.

Pentru mine e a treia renaștere, spirituală și energetic. Precum pasărea Pheonix. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu și locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris.”, a declarat, în ianuarie, Dana Marijuana.  

Vezi și Dana Marijuana are probleme mari. Din ce a ajuns să se întrețină: ”Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine!”. Artista e schimbată total!

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Joseph Hadad: ”Îmi place mult mâncarea de casă”

Pepe rupe tăcerea despre sarcina iubitei sale: „Nu e însărcinată în 7 luni, e o știre falsă!”