Guvernul l-a numit vineri pe Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general la Haifa (Israel), potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, publicat de g4media.ro. Adrian Brîncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin, este diplomat de carieră și a ocupat posturi de consul în țări considerate dificile precum Libia și Siria.

„În cadrul ședinței de guvern de vineri, 8 septembrie 2023, a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea domnului Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.

Această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii”, se arată în comunicat.

Momentan, Adrian Brâncoveanu apare pe site-ul MAE în poziția deținută anterior, cea de consul al României în Libia, cu precizarea că Ambasada României în Libia a fost relocată la Tunis din cauza instabilității politice, mai scrie sursa citată.

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Marin, despre începuturile relației cu Adrian

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc din mai 2017 și vedeta a recunoscut că s-au întâlnit într-un moment al vieții în care ei nu îi era bine deloc: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, povestea vedeta.

Andreea Marin, trei căsnicii

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, cu Cristian Gheorghiță, dar mariajul nu a durat mult. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. La fel s-a întâmplat și cu Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Citește și: Andreea Marin, mesaj de dragoste public pentru iubitul ei. Ce surpriză frumoasă i-a făcut „zâna”! I-a compus o poezie!

Citește și: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Viața ei, în 15 imagini de colecție. După 3 divorțuri, Zâna și-a găsit marea iubire și radiază