Tiberiu Argint a împlinit pe 19 octombrie vârsta de 36 de ani. El și-a sărbătorit ziua alături de familie, la o terasă din București, iar apoi a pus o imagine pe rețelele de socializare, unde iubita lui, Andreea Bălan, i-a făcut o urare ce a atras atenția tuturor.

Andreea Bălan nu-ți mai ascunde relația cu Tiberiu Argint. Artista nu a ratat ziua acestuia și i-a făcut o urare călduroasă fără nicio reținere, în văzul tuturor.

Mai exact, Tiberiu a postat pe o rețea de socializare o imagine cu părinții lui, alături de mesajul:„#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învățat să respect și să iubesc! Vă iubesc!”, a scris iubitul Andreei Bălan.

urare-Andreea-BalanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Andreea Bălan nu a ezitat și i-a făcut și ea imediat o urare într-un comentariu la postarea tânărului sărbătorit. „La mulți ani, sănătate, fericire și tot binele din lume”, alături de două emoticoane cu o inimioară și un pupic. Tiberiu a reacționat imediat: „Mulţumesc mult! Plănuiesc să te „bâzâi” în fiecare zi în viitorul apropiat”.

Se pare că Andreea și Tiberiu sunt foarte fericiți împreună, iar cei doi își fac deja planuri de viitor. Fanii lor, de asemenea, par foarte încântați și spun că și ei speră ca planurile lor să fie pentru totdeauna și să fie fericiți.

Citește și:

Fiul legendarului actor Robert Redford a murit la vârsta de 58 de ani

Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care a împlinit 81 de ani. Aceasta a fost externată, după ce a fost confirmată cu COVID-19