Este vorba despre scriitorul Rye Dag Holmboe, care are doar 32 de ani. Cei doi formează un cuplu din 2018, iar actrița, care va putea fi văzută în serialul ”The Crown”, unde o va interpreta pe prințesa Margaret, se declară extrem de fericită în această relație.

E perfect conștientă de diferența de vârstă, dar găsește suficiente avantaje într-o astfel de relație. Și de partea ei și de partea iubitului ei.

Helena Bonham carter si iubitul ei, Rye Dag Holmboe

”Fiecare îmbătrânește într-un alt ritm. Iubitul meu este incredibil de matur. Este un suflet bătrân într-un corp tânăr. Ce mi-aș putea dori mai mult?

Oamenii sunt speriați de femeile mai în vârstă, dar el nu este. Femeile pot fi foarte puternice când sunt mai în vârstă”, mai spune actrița.

Avantajele de a fi cu o femeie mai în vârstă

Helena Bonham Carter pune chiar punctul pe ”i” într-un fel în care puține femei îndrăznesc. ”De ce nu putem fi active din punct de vedere sexual și atractive din punct de vedere romantic atunci când ovulele noastre sunt expirate? De fapt, totul poate deveni mai amuzant, pentru că am scăpat de teroare, nu mai sunt consecințe, totul este doar pentru distracție”, a explicat vedeta.

Vezi și Michael Douglas, despre cum e să ai o soție mai tânără. Ce spune Catherine Zeta Jones despre diferența de vârstă de 25 de ani dintre ei

Citește și: