Are o iubită cu 18 ani mai tânără, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Zilele trecute, când era invitat într-o emisiune TV, artistul a primit un mesaj în direct, chiar de la iubita lui.

“La mulți ani, Ovidiu!”, începe mesajul de la iubita sa. „De-am fi știut ce vrem, de la-nceput/atâta noapte-n noi n-ar fi-ncaput/Dar nici atâți luceferi -în mănunchi- /N-am fi strivit, din joacă, sub genunchi/ Îți mulțumesc, iubire, că exiști,/Că poți cu gândul stelele să miști,/ Scriindu-le într-un tipar firesc/ Și pentr-aceste minuni, Doamne, îți mulțumesc”.

Impresionat până șla lacrimi, Țăndărică Un artist de o mare profunzime, Țăndărică a exclamat, chiar în direct, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu: “Sunt copleșit!”.

Ulterior s-a simțit dator cu câteva lămuriri: “Ea este discretă. Acesta este cel mai frumos mesaj. Vă rog o scurtă pauză pentru că sunt profund emoționat. M-ați atins la coarda sensibilă.

Acolo sunt eu cu sensibilitatea și adevărul care curge prin mine. Eu sunt un zburător, tariesc între două lumi. Rămâne iubirea și frumusețea de a fi într-o prietenie adevărată” a completat el.

Despre relația lui a dat detalii cu altă ocazie chiar binecunoscutul muzician. ”Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe” , a declarat Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix.

Cei doi s-au cunoscut în 2004, își amintește el. “Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, a declarat Ovidiu Lipan pentru click.ro.

Dragostea noastră e foarte puternică”

”Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic”, a mai declarat artistul, dând și detalii despre cea care-i stă alpturi de atâta vreme.

”Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mai declarat renumitul muzician.

“Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie… Acasă, ea nu mănâncă fără mine.

Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a adăugat artistul, dând astfel și câte ceva din casa lor plină de iubire.

Ovidiu Lipan a dezvăluit că nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii: “Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”.

Vezi și La 68 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică face pasul cel mare cu femeia cu care se iubește de 18 ani. Cine este aceasta

Citește și:

Celia, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce nume superb va purta bebelușul ei

Regina Elisabeta a II-a cedează tronul britanic? Iată cine îi preia atribuțiile