Chiar dacă acesta este la închisoare, ea a spus că, „foarte probabil”, se vor căsători, precizând că au vorbit și despre copii.

Irina Tănase a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena 3 despre momentele grele din viața de cuplu, după ce aceasta i-a rămas alături fostului lider PSD chiar și după condamnarea lui.

Irina a menționat că ea și Dragnea se gândesc la căsătorie și, de ce nu, chiar la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului.

„Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, a declarat Irina Tănase.

Întrebată dacă au discutat și despre copii, Irina Tănase a răspuns că da, fără să ofere însă mai multe detalii.

Din punctul ei de vedere, diferența de vârstă nu e o problemă și nu ar trebui să stea în calea fericirii lor. „Eu știu că Liviu este nevinovat!

Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a mai spus Irina Tănase.

Liviu Dragnea ispășește în prezent, la Penitenciarul Rahova, o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citește și:

Elena Cârstea şi Glenn au făcut 14 ani de căsătorie. Ea ortodoxă, el catolic: ”Suntem liberi la minte”

Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 15 ani! În ce adolescent frumos s-a transformat!