Nu se știe precis de când Keanu Reeves are o relație cu Alexandra Grant. Despre cei doi s-a aflat în 2019, însă se cunoșteau din 2011. Nici apropiații lor nu știu sau nu vor să spună, căci discreția este cuvântul de ordine în acest cuplu.

În urmă cu câteva luni, Keanu a fost întrebat despre cel mai recent moment de fericire pură. „Acum câteva zile, cu iubita mea. Eram în pat, eram conectați, zâmbeam, râdeam și chicoteam. Ne simțeam grozav. Am fost cu adevărat fericit”.

The Museum of Contemporary Art MOCA Gala, Los Angeles, California, USA – 04 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Alexandra Grant, declarații rare despre relația cu megastarul Keanu Reeves

Recent, Alexandra, care este o admirată și de succes artistă vizuală, a apărut recent fără celebrul ei iubit, la un eveniment în Los Angeles.

„Vestea bună în a te îndrăgosti când ești adult este că deja mi-am construit cariera până la momentul în care relația mea a început. Sunt foarte încrezătoare în această relație când sunt pe covorul roșu. Mă simt încrezătoare de una singură pe covorul roșu. Este vorba despre interdependență și independență în cel mai bun mod”, a declarat Grant pentru People.

Despre Keanu se știe că este foarte discret în legătură cu viața sa privată, mai ales când vine vorba de capitolul amor. Iubita lui a rupt această barieră cu câteva comentarii dulci despre viața cu Reeves. Sunt inspirație unul pentru celălalt, iar împreună mută și munții din loc.

keanu reeves si alexandra grant
Keanu Reeves și Alexandra Grant Foto: Profimedia

„Amândurora ne pasă de oameni”

„Ceea ce iubesc la Keanu și la noi este că ne împingem unul pe celălalt să construim drumuri noi. El este o mare inspirație pentru mine. Este atât de creativ, de bun, muncește atât de mult. (…) În sufletul nostru, ambii suntem cititori și cercetători. Amândurora ne pasă de oameni și personaje”, a spus Alexandra despre bărbatul iubit, megastarul Keanu Reeves. De când îl are aproape pe acesta, și arta lui Grant s-a schimbat. Acest lucru a fost observat și de alții, care i-au spus că operele sale arată mai multă fericire.

Mai mult, aceasta a povestit și că simte că între munca ei de artist vizual și cea de actor a partenerului ei sunt multe asemănări. „Ambele sunt ca o navă. Toată lumea depinde de toți ceilalți”. S-a declarat mândră și fericită pentru cariera de muzician a iubitului ei. Acesta face parte din trupa Dogstar. „Sunt foarte mândră. Sunt un mare fan Dogstar. Am avut marea plăcere de a merge la primul lor spectacol și, pentru că le ascultasem cel mai recent album de ceva vreme, eram una dintre singurele persoane care au știut toate versurile. A fost foarte cool și distractiv”.

Cine este Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves

Americanca Alexandra Grant (50 de ani) este un reputat artist vizual, care a produs o colecție impresionantă de lucrări de-a lungul timpului. Deși pune accent pe pictură ca principală modalitate de exprimare artistică, a experimentat și în alte părți ale acestui domeniu creativ.

Pentru că în copilărie s-a mutat la mai multe școli, Alexandra a fost expusă la culturi diverse, ceea ce și-a pus amprenta asupra ei. A petrecut ceva timp la o școală britanică din Mexico City, la un internat din Missouri, dar și la Școala Internațională din Paris. Grant vorbește engleză, franceză și spaniolă.

Grant a ilustrat și cărți pe care le-a scris Reeves: „Ode to Happiness” (2011) și „Shadows” (2016). De asemenea, au fondat împreună o editură, X Artists’ Books, în 2017. Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au afișat pentru prima dată, oficial, în 2019.

Citește și: 5 lucruri neștiute despre Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves. Artistă reputată, fostă profesoară, om generos. Ea l-a vindecat pe actor de demonii trecutului

Citește și: Keanu Reeves și iubita, apariție rară pe covorul roșu. Alexandra Grant, femeia specială care l-a vindecat pe actor de toți demonii trecutului