După momentul inițial, Alexandra Grant, de 46 de ani, a fost pusă sub lupă de toate tabloidele, cele mai multe legându-se de faptul că pare mai în vârstă decât actorul din Matrix, care are 55 de ani. Iar această înfățișare îmbătrânită este dată în primul rând de părul grizonant.

Până acum Alexandra, artist vizual, nu a comentat deloc pe această temă. Recent, însă, după ce un studiu științific a arătat că vopseaua de păr poate mări riscul de cancer la sân cu până la 60%, Alexandra nu s-a putut abține și a comentat pe contul său de Instagram.

A arătat fanilor săi studiul, notând faptul că cifrele specificate în cercetare sunt covârșitoare și îngrijorătoare, după care a explicat. ”Am început să albesc prematur încă de la 20 de ani… și m-am vopsit în toate culorile de-a lungul timpului, până când nu am mai putut tolera toxicitatea vopselei”, a scris ea pe Instagram.

După 30 de ani, a refuzat să se mai vopsească, alegând să-și lase părul în nuanța naturală, tot mai ”spălată”.

Potrivit Alexandrei, nu merită să te aliniezi standardelor de frumusețe dacă în joc e sănătatea.

Potrivit ei, fiecare femeie ar trebui să arate așa cum își dorește la fiecare vârstă.

Zvonuri despre o relație dintre Alexandra și Keanu au apărut din luna noiemrie. Cei doi însă se cunosc de ani buni, colaborând la mai multe proiecte. Faptul că au apărut însă de mână, pe covorul roșu, e o asumare a relației, semn că amândoi se simt suficient de confortabil în această formulă.

Vezi și S-a rupt lanțul ghinioanelor? Keanu Reeves a venit pentru prima oară pe covorul roșu cu o femeie! S-au ținut de mână și radiau de fericire. Cine este noua lui iubită

Citește și: