Viviana Sposub are coronavirus. Iubita lui George Burcea a început să se simtă rău și a făcut un test COVID-19 care a ieșit pozitiv.

După ce noul ei iubit,  George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, a anunțat că are coronavirus, acum și partenera lui de la Ferma a fost diagnosticată cu COVID-19.  Frumoasa brunetă a decis să se izoleze după ce a început să aibă simptome de răceală, iar un test a pus-o faţă în faţă cu cruntul diagnostic.

După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana pentru PRO TV.

Astăzi, live, în exclusivitate, la Vorbește Lumea, cei doi au oferit o serie de declarații despre cum se simt, ce simptome au avut, dar și despre cum au început să simtă fluturi în stomac!

Cei doi au povestit cum au descoperit infectarea cu noul virus. În acest sens, George a declarat:  ”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic.” Viviana a recunoscut că nu a stat pe gânduri și s-a testat rapid: ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile.”

CItește și:

Carmen Moise a fost diagnosticată cu COVID-19 chiar înainte de a naşte. Cum se simte jurnalista

Ștefan Stan, fotografie de colecție, din tinerețe, la bustul gol! Fanii sunt confuzi: ”Am crezut că e Radu Vâlcan!”