Naomi Hedman (29 de ani), originară din Londra, a fost concurentă la X Factor România în 2020, în timp ce Ristei era jurat, iar de acolo s-a aprins flacăra pasiunii. Ristei și Naomi locuiesc împreună și își expun dragostea și viața de cuplu pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, unde sunt foooarte simpatici. Lumea adoră să se uite la Naomi, dar și să asculte comentariile sarcastice sau autoironice ale lui Ristei. Artistul, acum concurent la „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a prezentat-o pe Naomi și părinților lui, iar căsătoria este doar o chestiune de timp.

Naomi Hedman s-a remarcat la un controversat reality-show. Declarații incitante pentru tabloidele britanice

Înainte să vină în România, la X Factor 2020, Naomi Hedman s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul unui reality-show intitulat «Ex on the beach», unde a făcut spectacol și audiență. „Ex on the Beach” este un serial de televiziune reality britanic, difuzat pe MTV, și care a avut premiera pe 22 aprilie 2014. Este plin de scene „picante”, iar Noemi a fost foarte explicită în cadrul unui interviu, în care vorbea despre sezonul în care a fost și ea concurentă, sezonul 4, difuzat în 2016.

„Acest sezon are cea mai multă dramă și cel mai mult sex dintre toate sezoanele Ex On The Beach”, a declarat Naomi pentru Daily Star. „Va fi intens pentru telespectatori. Există camere de filmat peste tot, dar când a fost vorba de sex nu a fost o problemă. Nu îți ia mult timp să uiți că sunt acolo. Chiar uiți că porți un microfon în unele momente. Toată lumea face sex. Este un reality-show, iar în viața reală oamenilor le place să facă sex”, a declarat Naomi Hedman, citată de Mirror.co.uk.

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială

Ex On The Beach Stars Enjoy Double Date In London  16558 Naomi Hedman, Alex KippenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Iubita lui Florin Ristei, apariții incitante la evenimentele mondene din Marea Britanie

Presa britanică o numește pe Naomi Hedman iepuraș Playboy și publică și câteva declarații incitante pe care tânăra, pe atunci de 22 de ani, le oferea jurnaliștilor. Naomi povestea că îi place amorul pasional și că are unele preferințe din zona BDSM. „Am o geantă pentru sex, este plină de bice și de costume”, declara ea pentru Daily Star.

Tot în urma acestui reality-show a rezultat și relația lui Naomi cu un tânăr pe nume Alex Kippen (vezi galeria foto), cu care fotoreporterii britanici au surprins-o sărutându-se, în 2016. Este posibil să fie o relație „aranjată”, pentru promovarea emisiunii, cum la fel de bine se poate ca cei doi tineri să se fi îndrăgostit pe bune, la filmări.

Tot în presa din Albion, dar și pe agențiile foto din străinătate am găsit imagini din 2016 și din 2012 cu superba iubită a lui Ristei, de la diverse evenimente mondene. Naomi iubea viața socială și lumina blitz-urilor, dar și viceversa. Fotografii o vânau pentru frumusețe și zâmbetul de reclamă. Când avea 20 de ani, în mai 2012, Naomi a fost fotografiată la o petrecere aniversară Playboy, iar în 2016, după participarea ei la „Ex On The Beach” a avut agenda plină de ieșiri mondene. Sexy, carismatică și cu umor, ne bucurăm că Naomi face parte acum din peisajul monden autohton.

florin-ristei-naomi-hedman-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10