Naomi Hedman (29 de ani), originară din Londra, a fost concurentă la X Factor România în 2020, în timp ce Florin Ristei era jurat, iar de acolo s-a aprins flacăra pasiunii între ei. Ristei și Naomi locuiesc împreună și își expun dragostea și viața de cuplu pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, unde sunt simpatici și virali. Lumea adoră să se uite la Naomi, dar și să asculte comentariile sarcastice sau autoironice ale lui Ristei.

Citește și: VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială

Iubita lui Florin Ristei, apariție încântătoare la „Splash! Vedete la apă”

Iată că admiratorii vor avea ocazia să o revadă pe iubita lui Florin Ristei și la televizor. Și nu oricum, ci îmbrăcată într-o rochiță scurtă și plină de tăieturi îndrăznețe. „Libertatea pentru femei” a aflat că superba englezoaică va avea o apariție de neratat în candrul concursului de sărituri, filmat la Bacău, iar Antena 1 ne-a confirmat informația. Naomi a fost prezentă, zilele trecute, la Bacău, acolo unde se desfășoară filmările emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, care va începe curând la Antena 1. A avut o apariție fabuloasă (vezi video), ba chiar a stârnit reacții bizare și invidii în rândul altor vedete. „Pleacă de aici, pleacă de aici”, i-a strigat, râzând, Larisa Udilă, una dintre concurentele din emisiune.

Citește și: Iubita lui Florin Ristei, vedetă în tabloidele britanice. Poze incendiare cu Naomi Hedman, la 22 de ani, când participa la un controversat reality-show

florin-ristei-naomi-hedman-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Când începe „Splash! Vedete la apă”

Emisiunea „Splash! Vedete la apă“ va începe pe 11 august și va fi difuzată joi şi vineri, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii vine cu o mulţime de surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc în valoare de 10.000 de lei. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor puncta pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. Şi în acest sezon, voia bună va fi asigurată de cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

Citește și: Monica Bârlădeanu, la „Splash! Vedete la apă!”, la Antena 1. Ce spune actrița după plecarea de la PRO TV

Citește și: Răzvan și Dani, cu femeile și copiii, la serviciu. Daliana se înțelege de minune cu Tudor, băiatul lui Răzvan Simion