Dani a profitat de prezența lui Naomi și a încercat să o tragă de limba și să afle detalii despre relația ei cu îndrăgitul artist. Deși s-a scris că cei doi s-ar fi despărțit, Florin Ristei a infirmat zvonurile și ei par mai îndrăgostiți ca oricând. În platoul de la Neatza, Ristei și Naomi și-au aruncat tot timpul priviri dulci, iar frumoasa brunetă i-a făcut numai complimente iubitului ei.

Ba mai mult, spre deliciul publicului, fosta concurentă de la X Factor a cântat chiar și câteva versuri în limba română din noua melodie lansată de iubitul ei, intitulată „Voodoo”.

”Și cum spuneam dacă și cântai mai bine, te lua de nevastă. Avem imagini, zice la X Factor (…) O să vin la nuntă și o să țin un speech”, i-a zis Dani lui Naomi.

Relația lui Ristei cu Naomi pare din ce în ce mai serioasă. Cei doi s-au mutat deja împreună și își petrec tot timpul împreună. Weekend-ul trecut, ei au mers la munte, unde Naomi a făcut senzație pe pârtie, fiind extrem de sexy chiar și în costume de schi. Însă, ceea ce a atras atenția fanilor a fost bijuteria purtată de Naomi pe inelarul de la mâna stânga. Acest detaliu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă bruneta a fost deja cerută în căsătorie de Ristei. Probabil de la inelul purtat de Naomi, au început și aluziile lui Dani Oțil, cu privire la nunta celor doi.

Ristei-si-Naomi-weekend-romantic-la-munteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi a început pe platourile de filmare de la X Factor, după ce artista a fost eliminată din echipa Deliei.

Naomi Hedman s-a făcut remarcată înt-un reality show

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare în muzică. DIn ce postează pe rețelele de socializare, Naomi se cunoaște cu Nicki Minaj, ba mai mult de atât, cele două ar colabora la un proiect care nu este muzical. Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj, iar aceasta a fost prezentă la diverse evenimente alături de celebra rapperiță din America. 

Citește și:

Frumoasa actriță a fost cerută de soție: ”Toate vin la timpul lor!”

Walter Zenga vrea să o uite definitiv pe Raluca! Gestul făcut de antrenor a uimit pe toată lumea