Paticiparea la X Factor România pare că i-a schimbat viața frumoasei englezoaice Naomi Hedman. Aceasta și-a găsit aici iubirea, iar acum a început să câștige bani frumoși.

După ce a apărut pe scena dela X Factor, Naomi l-a cucerit imediat pe Florin Ristei, aflat pentru prima dată în scaunul de jurat. Cei doi s-au văzut, au cântat împreună și s-au plăcut imediat, iar de aici până la o idilă la fost doar un pas. Naomi și Ristei formează deja un cuplu, iar artistul a publicat pe pagina lui de Instagram imagini alături de frumoasa sa iubită.

florin-si-naomiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, englezoaica a început acum să câștige bani frumoși în România, devenind imaginea unui brad cunoscut de haine.

Naomi a pozat purtând câteva modele de haine marca Nissa, semn că relația cu Florin Ristei a propulsat-o pe aceasta și în lumea „manechinelor” autohtone, potrivit click.ro.

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare nici în muzică, deși nu i-a impresionat din prima pe jurații „X Factor”.

La „X Factor” România, Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet, pentru cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi a mers în Bootcamp în grupa Deliei.