Imaginea e extrem de îndrăzneață, motiv pentru care a și fost ștearsă de Instagram. A rămas însă pe Twitter, această rețea de socializare având o politică mai relaxată în privința pozelor postate.

În imagine, Grimes, care are o relație cu miliardarul din 2018, apare goală, până la mijloc, cu cozi împletite, cu o atitudine aproape provocatoare. ”Să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spririt sălbatică și războinică”, a scris ea lângă poză.

 

View this post on Instagram

 

Censored for insta haha – almost got away w it ?

A post shared by Grimes (@grimes) on

Deși nu a spus, cu subiect și predicat, că așteaptă un copil, poza vorbește de la sine. Dacă așa stau lucrurile, va fi al șaptelea copil pentru antreprenorul miliardar. Acesta, la cei 48 de ani ai săi, a fost deja căsătorit de trei ori, dintre care de două ori cu aceeași femeie.

A fost căsătorit, în perioada 2000 – 2008, cu Justine Wilson, după care, între 2010 – 2012 și 2013 – 2016, cu Tulalah Riley.

Din prima căsătorie, miliardarul are gemeni șpi tripleți, obținuți cu ajutorul fertilizării in vitro. Primul lui copil, tot cu prima soție, a murit la vârsta de numai 10 săptămâni.

Elon Musk a început relația cu Grimes, în vârstă de 31 de ani, după ce a sfârșit legătura, una tumultoasă, cu actrița Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.

Vezi și Veste surpriză în noul an! La opt luni după divorț, actrița Michelle Williams a anunțat că s-a logodit și e însărcinată

Citește și: