Din păcate, o tragedie, moartea unui om care nu a reușit să învingă cancerul, a fost punctul de plecare pentru o adevărată telenovelă. În centrul ei se află Duane ”Dog” Chapman, vedeta emisiunii ”Vânătorul de recompense”. După ce soția acestuia, Beth, a murit de cancer, iar Dog era atât de îndurerat încât spunea că nu mai are pentru ce să trăiască, iată că și-a revenit surprinzător de repede.

 

La numai 7 luni de la moartea soției, nu doar că are o nouă iubită, dar a și cerut-o de soție live, în timpul unei emisiuni de mare audiență din SUA. Asta, deși i-a promis soției sale, pe patul de moarte, că nu se va recăsători niciodată.

 

Și lucrurile nu se opresc aici. A ieșit la iveală că iubita acestuia este nimeni alta decât fosta asistentă a soției sale. În plus, Moon Angel, pentru care Dog a făcut o pasiune, e fosta iubită a unuia dintre cei 10 băieți ai săi.

 

Iar joi a ieșit la iveală că Moon Angel este nimeni alta decât domnișoara de onoare de la nunta lui Dog cu Beth, nuntă care a avut loc în 2006.

 

Moon Angel și fosta soție a starului erau apropiate ca două surori. Cu toate acestea, fiica lui Dog a declarat că mama sa a avertizat-o, înainte de a muri, că Moond Angel ar putea ținti spre Dog. Îi era teamă că, după moartea sa iminentă – ea luptându-se la acea vreme cu cancerul la gât și pulmonar – soțul ei avea să formeze un cuplu cu ea.

 

Zilele trecute, o fotografie cu Angel pe patul conjugal, cel folosit de Dog și Beth, înainte ca aceasta să moară, a scandalizat opinia publică. Toată lumea a criticat-o, până și copiii lui Dog, chiar și din alte căsătorii.

Dog și Beth au avut o relație timp de circa 20 de ani, fiind căsătoriți timp de 14 ani.

Vezi și Acum 7 luni i-a murit de cancer soția și voia să se sinucidă. Acum vedeta TV i-a cerut mâna fostei iubite a fiului său

Citește și: