„Copilul numărul 3
Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.
Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la Fundatia Metropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.
Vă las o poză la comentarii ca să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.
Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.
Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin, pe Facebook, extrem de emoționat.

Iubita lui Codin Maticiuc e gravidă pentru a treia oară

Iată că Smaranda și Mario vor avea un frățior, iar bunicii Ion și Smaranda Maticiuc sunt, probabil, extrem de încântați și de emoționați că numele Maticiuc merge mai departe.

Ana Pandeli și fiica cea mare, SmarandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Întreg universul lui Codin Maticiuc s-a modificat de când în viața lui a apărut Ana Pandeli, o brunetă frumoasă, pasionată de sport, munte și care trăiește cu adrenalina în sânge. Ea l-a făcut tătic pe Codin pe 4 aprilie 2019, când în viața lor a apărut Smaranda. Ana mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe propriul copil.

Citește și: Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească cu mama fetiței lui: ”Păcatele mele…”

Citește și: Cartea lui Codin Maticiuc, epuizată în primele 48 de ore: „Sunt oameni care spun că Nuțu Cămătaru le-a cumpărat pe toate”