Contrar a ceea ce spun unii, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se potrivesc din multe puncte de vedere. Au o doză sănătoasă de sarcasm și de autoironie, știu să se tachineze, iar umorul este sănătate curată într-un cuplu. Doina Teodoru a și câștigat ediția 3 „iUmor”, cu niște roast-uri senzațional de acide, iar pe chef Cătălin Scărlătescu îl știm cât poate fi de hâtru și cu concurenții, și cu colegii din juriu. Așa că chef Cătălin Scărlătescu a cam tras lozul câștigător cu frumoaas Doina Teodoru, iar convingerile lui de burlac au cam început să se risipească.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie

Doina a publicat, recent, o poză cu ea în costum de baie, la piscină, și trebuie să remarcăm naturalețea și nonșalanța cu care se bucură de orice. În această imagine ține în palmă un brotăcel, iar prietenii virtuali o tot îndemnau să-l sărute, poate-poate se transformă într-un prinț. Însă Doina are prințul ei, cu care se afișează din luna decembrie a anului trecut. Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu au bifat, atunci, o vacanță în Thailanda și au decis să-și facă publică relația.

doina-teodoru-scarlatescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Emisiunea „Chefi la cuțite” revine, din toamnă, la Antena 1

Nu doar la „America Express” îl vom vedea pe chef Cătălin Scărlătescu, pe micul ecran, căci emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, la care face echipă cu amicii Bontea și Dumitrescu va reveni, și ea, în grila Antenei 1.

De data aceasta, însă, competiția între jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și între bucătarii aspiranți la cel de-al zecelea titlu al show-ului, va fi condimentată cu noi elemente și provocări. Iar adrenalina concursului se va împleti cu momente emoționante, dedicate celor 10 ani în care Chefii au făcut istorie cu cel mai iubit show culinar din România, legând o prietenie specială.

În platoul de filmare și la bancurile de lucru, rivalitatea se va păstra, însă, la cele mai înalte cote, cu atât mai mult cu cât în joc se va afla trofeul sezonului aniversar. Până acum, fruntaș în clasamentul sezoanelor este Chef Sorin Bontea, care și-a adjudecat patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, juratul care a marcat trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu, cel care are două câștiguri în palmares.

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui vor participa la America Express! Numai surprize printre concurenții confirmați!