Au trecut doar 10 luni de când frumoasa Irina Shayk, în vârstă de 31 de ani, a devenit mamă pentru prima oară, ea aducând pe lume o fetiță. Au fost suficiente însă pentru ca modelul să-și recapete silueta ireproșabilă.

 

Irina Shayk a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii dintr-un loc știut doar de ea, exotic, după cum reiese din imagini. În cateva dintre poze apare și ea, din spate, cufundată în apă până la coapse. Poarta un bikini care lasă la vedere mai tot. Un bikini din care se vede că Irina și-a recăpătat complet silueta.

Irina Shayk dupa nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Nu se știe dacă pozele sunt din vacanță sau dintr-un loc în care vedeta se află pentru o ședință foto.

 

Într-un alt instantaneu, în care sunt vizibile mâinile vedetei, se poate vedea, la mâna stângă, pe inelar, o bijuterie din aur. E posibil să fie vorba despre o verighetă, însă pentru moment nici Irina Shayk, nici Bradley Cooper nu au confirmat informația că s-ar fi căsătorit.

 

Irina și Bradley, de 43 de ani, au împreună o fetiță, Lea De Seine, născută în 21 martie. Deși nu a trecut mult de atunci, Irina s-a întors deja la muncă și chiar pozează pentru mai multe branduri de lenjerie intimă.

 

Ea și actorul din ”Wedding Crashers”, care acum cinci zile și-a sărbătorit ziua de naștere, au o relație din aprilie 2015. În noiembrie, cei doi s-au mutat împreună în apartamentul Irinei din New York.

Vezi și Cum scapi de excesul de grăsime și pielea lăsată după naștere

 Citește și: