Pe lângă munca ei de pe scenă sau de pe marele ecran, viața personală a lui J.Lo a fost ca o carte deschisă.

A fost prima actriță latino cu un salariu de peste un milion de dolari

Grație primului ei rol principal, cel din filmul „Selena”, J.Lo a devenit prima actriță latino care a primit un salariu de peste un milion de dolari. Rolul Selenei a însemnat și o nominalizare la Globurile de Aur, dar și începutul unei cariere de succes în lumea filmului.

Mama lui Jennifer Lopez, milionară din jocuri de noroc

Mama artistei este tare pricepută la jocurile de noroc. La un moment dat, cu doar trei dolari investiți într-un cazinou din Atlantic City, a câștigat 2,4 milioane de dolari.

Jennifer Lopez și mama ei, Guadalupe. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez și mama ei, Guadalupe. Foto: Profimedia

Jennifer Lopez a renunțat la facultate pentru a deveni dansatoare

Deși a urmat un liceu privat și avea toate șansele să intre la o facultate bună, Lopez a renunțat la studiile universitare. La 18 ani a decis că dansul este marea ei pasiune. După o ceartă monstru cu mama ei pe această temă, care a și dat-o afară din casă, Jennifer a ajuns să doarmă la studioul de dans pentru câteva luni.

Conform celor de la Vogue, Lopez a fost dansatoare pentru New Kids on the Block și pentru Janet Jackson. A apărut chiar și în clipul acesteia, „That’s The Way Love Goes”. I s-a propus să meargă în turneu cu sora lui Michael Jackson, dar Jennifer a refuzat pentru că voia să pornească o carieră pe cont propriu.

J.Lo, o viață amoroasă tumultuoasă

Jennifer Lopez este la a patra căsnicie. O romantică incurabilă, diva s-a îndrăgostit mult, dar nu și bine de fiecare dată. Are o adevărată colecție de inele de logodnă, fiind cerută în căsătorie de șase ori.

Primul mariaj a durat mai puțin de un an

Jennifer Lopez și primul ei soț, Ojani Noa. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez și primul ei soț, Ojani Noa. Foto: Profimedia

Primul ei mariaj, cel cu ospătarul Ojani Noa, a durat mai puțin de un an. S-au întâlnit pe platourile de filmare în 1997, în timp ce el era un actor aspirant, dar lucra și la restaurantul Gloriei Estefan. În prezent, Noa este antrenor personal de fitness.

Relație presărată cu infidelități cu Diddy

J.Lo și Sean Combs (Diddy). Foto: Profimedia
J.Lo și Sean Combs (Diddy). Foto: Profimedia

În 1999, J.Lo se afișa la brațul lui Sean Combs (Diddy). Doi ani au fost împreună, timp în care au trecut și prin situații delicate. În timpul relației, Jennifer s-a aflat, la un moment dat, într-o adevărată încurcătură. În timp ce petreceau, într-un club s-a tras cu pistolul. Când a ajuns poliția la fața locului, cei doi au fost găsiți cu o armă furată. Acuzațiile la adresa lui Lopez au fost retrase rapid, dar problemele lui Sean Combs cu legea au continuat. Rapperul a avut și episoade de infidelitate. Într-un interviu, solista spunea: „Nu l-am prins niciodată, dar știam. Spunea că merge la club pentru câteva ore și nu mai venea toată noaptea”. Acum, cei doi au o relație amicală.

Al doilea mariaj al lui Jennifer Lopez a durat nouă luni

Jennifer Lopez și Cris Judd. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez și Cris Judd. Foto: Profimedia

La scurt timp după despărțirea de Diddy, J.Lo ajungea din nou la altar. Cris Judd, cu care a fost căsătorită doar nouă luni, era dansatorul ei.

Prima logodnă cu Ben Affleck

Jennifer Lopez si Ben Affleck
Jennifer Lopez si Ben Affleck

După divorț, în 2002, Jennifer începea o relație cu Ben Affleck. S-a și logodit cu el, dar planetele nu s-au aliniat și s-au despărțit în 2004.

Mariaj de șapte ani cu Marc Anthony, cel cu care a devenit mamă

Soarta ei părea să se fi schimbat atunci când a intrat într-o relație cu Marc Anthony. „Marc a apărut în viața mea la trei zile de când ar fi trebuit să fiu la altar și să-i spun Da unui alt bărbat. Dacă stau să mă gândesc, înăuntrul meu poate am știut că era ca un bandaj pus pe o rană, rană care nu se cicatrizase sau vindecase. Am lăsat toate astea în spate pentru că viața are căi nebănuite, nu? Și trebuie să mergi spre ceea ce crezi că e bine în acel moment”, scria J.Lo în cartea ei de memorii. Mariajul cu el a fost cel mai durabil de până acum, șapte ani, dar după nașterea gemenilor lor, lucrurile s-au stricat și divorțul a venit.

Primele imagini cu gemenii lui J.Lo și ai lui Marc Anthony au fost vândute către People Magazine pentru fabuloasa sumă de 6 milioane de dolari.

Relație de cinci ani cu un dansator cu 18 ani mai tânăr decât ea

Jennifer Lopez și Casper Smart. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez și Casper Smart. Foto: Profimedia

După al treilea divorț, Lopez s-a refugiat în brațele dansatorului Casper Smart, cu care a avut o relație de cinci ani. Și de la el a primit inelul de logodnă. Acesta este cu 18 ani mai tânăr decât diva latino. După despărțire a avut un flirt cu Drake și o scurtă aventură pe care mulți au pus-o pe seama unei strategii de marketing.

Patru ani de iubire și o logodnă cu Alex Rodriguez

mesajul lui Jennifer Lopez la doi ani de relatie cu Alex Rodriguez

Cu Alex Rodriguez a fost cu totul o altă relație. Cei doi au fost patru ani împreună, între 2017 și 2021. Jen s-a și logodit cu fostul jucător de baseball, copiii lor petreceau timp și vacanțe împreună, dar nu a ajuns cu el la altar. Legătura lor a fost una foarte mediatizată.

Revenirea la marea ei iubire, Ben Affleck

La doar câteva luni după despărțire, J.Lo era văzută cu Ben Affleck, la aproape 20 de ani de când avuseseră prima lor relație.

„Aș spune că ne-am învățat lecția prima dată. Trebuie să faci ceea ce ți se pare bine pentru tine, dar, în același timp, am învățat din trecut. Faci lucrurile mai bine a doua oară”, spunea Jennifer , într-un interviu pentru The New York Times, la scurt timp de la reluarea legăturii cu actorul.

În iulie 2022, cei doi s-au căsătorit în Nevada. O lună mai târziu au făcut o nuntă mare, de trei zile și trei nopți, cu sute de invitați.

The Los Angeles world premiere of „Air”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Citește și: Fostul soț al lui Jennifer Lopez tocmai a devenit tată pentru a șaptea oară! Prima fotografie cu bebelușul lui Marc Anthony! Mama are numai 24 de ani!

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, scene pasionale la premiera filmului „Air”. JLo, strălucitoare, în verde neon

Citește și: Cum s-au împăcat Jennifer Lopez și Ben Affleck după cearta de la Premiile Grammy. Anunțul făcut de solistă și pozele cu dovada