Celebrul actor are de ce să fie mândru. Până la vârsta de 73 de ani se laudă cu cinci copii. Patru din căsnicia cu fosta sa soție, Maria Shriver, doi băieți și două fete, iar al cincilea este unul „din flori”, Joseph Baena, în urma unei idile cu fosta menajeră a familie sale.

Arnold a fost considerat ani la rând cel mai bine „clădit” bărbat și este și câștigătorul titlului Mr. Universe, afișând mereu mândru un corp bine lucrat, dar nu toți băieții lui i-au urmat stilul de viață.

Patrick Schwarzenegger plays backgammon on the beach shirtless after taking off his Jerry West Lakers JerseySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6Cei doi băieţi ai lui Arnold cu Maria Shriver, Patrick și Christopher, au fost fotografiaţi recent la plajă în Los Angeles şi au atras toate privirile.

Și asta, pentru că în timp ce Patrick(27 de ani) atrăgea toate privirile fetelor de pe plajă, fiind extrem de arătos și afișând un corp bine lucrat, fratele lui a pierdut grav lupta cu kilogramele.

La 23 de ani, Christopher este obez, iar mulți cred că acesta ar avea probleme de sănătate de a ajuns la o asemenea greutate, având în vedere că nimeni altcineva din familia lor nu are probleme cu kilogramele în plus și nu este nici măcar supraponderal.

Foto: Profimedia

Citește și:

La 45 de ani, celebrul actor a devenit în sfârșit tată! Mama e tot o actriță cunoscută! Numele ales pentru bebeluș poartă o conotație tristă

Noi fotografii cu prințul William, Kate și cei trei copii ai lor. Ce mare a crescut mezinul Louis! E de nerecunoscut!