Cum se menține în formă? În primul rând are doi copii, care o țin activă: gemenii Emme și Max, în vârstă de 10 ani, rezultați din mariajul cu cântărețul Marc Anthony. Apoi, Jennifer a fost întotdeauna bună prietenă cu sportul, vizitele ei la sală fiind regulate.

Despre dieta ei nu se știu prea multe, dar judecând după felul în care arată e clar că are grijă ce mănâncă.

Jennifer Lopez e in prezent in vacanta in BahamasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Și nu în ultimul rând, vedeta are un iubit mai tânăr, mai exact cu 7 ani. E vorba despre celebrul jucător de baseball Alex Rodriguez, cu care este în prezent în vacanță în Bahamas.

Au plecat în vacanță cu copiii

Cei doi nu au plecat într-o vacanță romantică, ci în formulă extinsă, cu întreaga familie. În afară de gemenii lui Jennifer, în vacanță cu ei sunt și cele două fiice ale lui Alex, Ella, de 10 ani, și Natasha, de 13. Cu toții îl vor sărbători și pe Alex vineri, când acesta va împlini 43 de ani.

De ziua iubitei sale, Alex i-a făcut o declarație de dragoste pe Instagram, lăudându-i generozitatea de zi cu zi, 365 de zile pe an. ”Sper că azi putem să-ți dăruim toată fericirea pe care o meriți. Te iubesc mult!”, a scris el pe rețeaua socială, inserând și un alint.

Tot pe Instagram a postat și mai multe fotografii, de la ziua sărbătoritei. Una o înfățișează în apă, în fundal zărindu-se și iubitul ei. O a doua o surprinde dansând, în plină mișcare, cu o sticlă de apă în mână, semn că vedeta nu se abate de la bunele sale obiceiuri nici măcar de ziua ei.

Foto: Instagram

Vezi și Jennifer Lopez, despre prima întâlnire cu actualul iubit. Sportivul i-a trimis mesaj de la toaletă. Iată ce i-a scris

Citește și: