Blonda din ”Friends” și-a sărbătorit ziua de naștere în compania prietenelor. Nici măcar soțul, Justin Theroux, nu a fost invitat.

Întâi, ”fetele” s-au întâlnit în oraș, în Los Angeles. Printre invitatele lui Jennifer s-au aflat stilista din ”Friends”, care a și fotografiat-o pe actriță din toate unghiurile (mai cu seamă că purta o pereche de pantaloni de piele care îi veneau turnați), dar și Courteney Cox, cea care i-a dat viață Monicăi, în același serial.

Nu doar că Jennifer și Courtney au păstrat legătura în toți acești ani, dar cele două sunt și prietene la cataramă.

De altfel, petrecerea a continuat în vila lui Courtney din Malibu, unde fetele s-au simțit excelent, așa după cum se poate ghici din fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Jennifer Aniston zi nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

 

E sau nu însărcinată?

Iar cei care se așteptau să vadă burtica lui Jennifer, pentru că tot umblă vorba prin târg că ar fi pentru prima oară însărcinată, nu au avut ce vedea. Vedeta e la fel de zveltă ca întotdeauna. De altfel, zilele trecute Jennifer s-a referit într-un interviu la aceste zvonuri, afirmând că s-a săturat de ele.

”Nu sunt însărcinată. Sunt pur și simplu sătulă de aceste zvonuri”, a declarat ea.

Vedeta a mai făcut un comentariu care a amintit fanilor de ce o iubesc atât de mult. ”Putem fi compleți fără un partener sau fără a avea un copil. Putem să decidem singuri pentru noi ce e frumos. Această decizie e doar a noastră și a nimănui altcuiva. Să luăm decizia asta singuri. Să luăm această decizie conștient, indiferent de ce scriu tabloidele.

Nu trebuie să fim căsătorite sau mame pentru a fi fericite. Noi ne scriem povestea cu <>”.

În acest moment, după un comentariu atât de tranșant, devine clar că vedeta nu așteaptă un copil nici măcar de la o mamă surogat. Pur și simplu e fericită cu viața pe care o are. Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu Brad Pitt timp de 5 ani, în perioada 2000 – 2005, este din 2015 soția actorului Justin Theroux.

Foto: Instagram

Vezi și Copiii lui Brad Pitt au cunoscut-o în sfârșit pe Jennifer Aniston. Cum a reacționat Angelina Jolie

Citește și: