De atunci ea a apărut în numeroase seriale și filme, Coraima putând fi urmărită și în serialul „Emergency Room”, unde joacă rolul doctoriței Quintero.

În ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, actrița susține că se bucură de cea mai bună și frumoasă perioada din viața ei. Aceasta arată mai bine ca niciodată și pentru a demonstra acest lucru, ea a postat pe contul ei de instagram o fotografie în care apare în lenjerie intimă, arătând că vârsta este doar un număr.

Frumoasa actriță din Venezuela are 44 de ani și susține că nu a apelat la nici o intervenție chirurgicală sau operație estetică pentru a-și „tuna” trupul, ci totul la ea este natural, lucrând din greu în sala de fitness și nu numai.

Coraima TorresSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Iubirea nu ține cont de vârstă. Zina Dumitrescu și-a găsit sufletul pereche la 81 de ani

Telenovela Kassandra a intrat în Cartea Recordurilor

Telenovela „Kassandra” a ajuns până și în Japonia și în Indonezia și a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bine vândută telenovelă și cea mai urmărită și deși au trecut 25 de ani de atunci, fanii ei sunt încă curioși să afle detalii despre viața și cariera ei.

 

„Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, dar parcă ieri am început să filmez pentru Kassandra. Nu am devenit peste noapte o țigancă, ci m-am pregătit foarte mult pentru acest rol. Personajul nu era unul obișnuit. Kassandra era o fată foarte sigură pe ea, în ciuda naivității sale pe care trebuia să o arate. (…) Rolul a fost o mare provocare pentru mine”, spune Coraima.

Succesul incredibil al telenovelei a purtat-o pe actriță în țări unde nici nu visa că va ajunge vreodată. Ea își amintește că cea mai mare inedită experiență a avut-o în Indonezia, unde oamenii au blocat traficul timp de câteva ore ca să o vadă sau să o atingă și toți o tratau ca pe o zeiță. Coraima Torres este căsătorită din 1996 cu actorul de telenovele Nicolas Montero, cu care are împreună un băiat.

Citește și: