Povestea de amantlâc de la palatul Elysee a ținut luni întregi prima pagină a tabloidelor. Jurnalista Valerie Trierweiler, prima doamnă a Franței de la acel moment, a ajuns pe patul de spital, în urma articolelor apărute în presă, ce-l arătau pe președintele Franței, Francois Hollande, pe scuter, în timp ce mergea să-i facă vizite nocturne actriței Julie Gayet, într-un imobil nu departe de Palatul Prezidențial Elysee. Drept urmare, la scurt timp după ce idila fostului lider a ieșit la iveală, Valerie a anunțat că l-a părăsit pe liderul din Hexagon după șapte ani de relație. Hollande nu a părut să fie prea afectat. Deși inițial s-a scris că l-ar fi părăsit și Julie, cei doi și-au continuat povestea de iubire și formează un cuplu și azi și se afișează adesea în public.

Deauville .Get On Up  Premiere And Tribute To Brian Glazer- 40th Deauville American Film Festival.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Deși a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor, Julie s-a concentrat și pe cariera ei în actorie și poate fi urmărită, în prezent, în comedia „Zece la sută”(  (Call My Agent!) ) pe Netflix.

Julie a făcut primele declarații despre relația ei cu Hollande abia trei ani mai târziu, în 2017. A mărturisit că cel mai greu moment a fost în decembrie 2016, când fostul preşedinte francez a anunţat că nu mai candidează pentru un nou mandat.

„Îmi aduc aminte şi acum fix ce făceam în acele momente. Eram extrem de emoţionată, am plâns atunci”, a declarat actrița.

Întrebată dacă a influențat în vreun fel sau altul decizia lui Francois Hollande să nu mai candideze la prezidențiale, Julie Gayet a declarat, la acel moment: „Nu, nu veţi şti niciodată. Niciodată. Nu i-am comentat deciziile nici măcar o dată în cinci ani, pardon în trei ani, aşa că nu o să încep acum”.

Actrița Julie Gayet a jucat în ultimii 20 de ani în peste 70 de filme, comedii romantice, thrilere, drame. A fost nominalizată la premiile Cesar cu rolul din „Quai d’Orsay”. Ea are doi copii cu cineastul argentinian Santiago Amigorena, cu care a fost căsătorită timp de trei ani din 2003 până în 2006.

Foto: Profimedia

Citește și:

S-a iubit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu? Ce spune despre fosta soție, Mioara Roman

Imaginea cu care Dan Bălan a reușit să facă furori pe internet. Cine este femeia lângă care s-a fotografiat?