El a cucerit publicul cu rolul său, frumușelul și bogatul Ivo de care s-a îndragostit Mili (Natalia Oreiro), întâmplările lor fiind urmărite cu mare interes și de români. Deși au trecut aproape 20 de ani de atunci, Facundo (44 de ani) nu s-a schimbat deloc și arată incredibil de sexy.

 

Acesta este un familist convins și este foarte dedicat celor trei copii ai lui, pe care îi are cu actrița Maria Susini, o fetiță în vârstă de 9 ani, India Arana, și doi băieți gemeni, Yaco și Moro (8 ani). El merge foarte des cu micuții  în vacanțe, unde îi învață să facă alpinism, și postează frecvent poze cu ei, părând o familie foarte fericită.

 

Facundo-Arana-si-NataliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Și-a învățat fiica să cânte la saxofon

Mai mult, fetița se pare că îi calcă pe urme lui Facundo, care este și un muzician extrem de talentat. Ea și-a rugat tatăl să o ducă la cursuri să învețe și ea să cânte la saxofon, iar actorul extrem de încântat a început să o învețe chiar el noțiunile de bază. Înainte să devină actor, frumușelul Ivo a cântat la saxofon pe străzile din Buenos Aires, alături de un prieten.

 

Facundo Arana a început să joace în telenovele în Argentina în 1992, având roluri micuțe, însă după succesul din „Înger Sălbatic”, acestuia i-au venit oferte pe bandă rulantă, ajungând să joace în seriale celebre, precum „Buenos Vecinos”, „Yago, Pasión Morena”, „Perla Negra”  sau „Sueltos” și chiar și în filme „La Fuga”