Au trecut nouă ani de când Adela  juca în „Fuego en la sangre”, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ea, actrița alegând să stea departe de ochii presei și de lumina reflectoarelor. Ea locuiește în Miami, SUA, și  a fost mereu destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală și nici paparazzi nu au reușit să dea de urma ei. Azi frumosa actriță împlinește 48 de ani, iar în ultimul an, au tot apărut zvonuri că aceasta se pregătește să se întoarcă din nou pe micile ecrane, însă ea a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care spune că este mai fericită ca niciodată și nu are de gând să joace iar în telenovele.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Vă mai amintiți de Kelly din „Familia Bundy”? Actrița trece prin clipe cumplite din cauza cancerului. A fost nevoită să ia o decizie drastică

Nu vrea să se mai întoarcă pe micile ecrane

„Vreau să vă spun că nu am decis să mă întorc iar pe micile ecrane. Am acum viața la care am visat mereu și vreau să rămân așa. Mulțumesc pentru toate mesajele și afecțiunea voastră”, a scris Adela. În plus, ea a postat o imagine nouă , în care deși pare că a pus câteva kilograme în plus pe ea, este la fel de frumoasă ca în tinerețe, iar timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei.

„Și sunt eu, Adela Noriega! După atâția ani… nu mai sunt Adela din trecut, dar sunt mai fericită și mai împlinită ca niciodată în acești opt ani (n.r.-de când a renunțat la actorie)”, a scris actrița.

Adela Noriega s-a născut pe 24 octombrie în anul 1969, în Ciudad de México. A jucat în mai multe producţii cunoscute precum „Fuego en la sangre” (2008), „La esposa virgen” (2005), „Amor real” (2003), „El manantial” (2001), „El privilegio de amar” (1998), „María Isabel” (1997), „Maria Bonita” (1995) sau ”Guadalupe”.

Citește și: