Coperta revistei a șocat pe toată lumea, pentru că până acum nu a mai fost văzută niciodată fără perucile pe care le poartă de când a început ședințele de chimioterapie. Cu toate acestea, Gonzalez arată spectaculos și speră că acest gest curajos al ei să inspire și alte femei care se confruntă cu această boală și să nu cedeze în fața ei. Mai mult, ea a vorbit deschis despre felul în care s-a schimbat viața ei de când a primit sumbrul diagnostic. „Vreau ca fiica mea Constanza să fie o mamă curajoasă. Nu am ascuns nimic față de ea legat de boala mea, știe că puterea vine din interior”, declară Gonzalez în paginile revistei menționate.

De altfel, actriția a postat coperta revistei și pe contul ei de instagram, alături de mesajul: „Când „Când lucrurile sunt din suflet … când lucrurile sunt … când îți alegi calea și când găsești cu cine să o împărtășești  …”

 

În august 2016, starul din „Salome” a dezvăluit că luptă cu cancerul. „Cancerul nu este mișto-, vorbesc cu el și îi spune pleacă”, a declarat recent Gonzalez, într-un interviu demonstrând că nu și-a pierdut simțul umorului. „Îl tratez cu simțul umorului și nimeni nu înțelege, pentru că eu am un umor negru, dar nu voi lăsa boala să mă învingă, nici fizic, nici spiritual, nici mental”, a mai spus aceasta.

Citește și: Durere mare în familia Ilenei Ciuculete. Azi e parastasul de 40 de zile al artistei