Slăbise spectaculos și era într-o formă de zile mari, dar problemele și stresul din ultimul an și-au pus amprenta pe corpul celebrei artiste și a ajuns de nerecunoscut.

Celebra artistă, Kelly Clarkson, în vârstă de 39 de ani, trece prin momente grele. În vara anului trecut a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divorțează de Brandon Blackstock, manajerul ei și bărbatul cu care a împărțit bune și rele în cei șapte ani de căsnicie.

Timpul petrecut împreună în pandemie le-a dăunat lui Kelly și Brandon, iar situația delicată în care deja se aflau nu a făcut decât să înrăutățească lucrurile. Cântăreața a reușit să se distanțeze de aceste probleme cu ajutorul carierei sale, însă într-un final a fost nevoită să se gândească la viața și la familia sa și să ia o decizie.

Din câte se pare, cei doi au discutat în repetate rânduri despre divorț, singura soluție care le-a mai rămas. Cea care și-a luat inima în dinți a fost Kelly, care a și depus actele de divorț, însă nu se aștepta ca lupta pentru custodia copiilor și pentru averea artistei să devină atât de grea.

A stony faced Kelly Clarkson puts her divorce and custody drama aside as she heads to an afternoon meeting holding a coffee mug which carried the logo of her popular TV talk show.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Brandon Blackstock a cerut 436.000 de dolari pe luna de la cântareață, plus două milioane de dolari suplimentari în taxe de avocat. Din suma lunară, 301.000 de dolari pe luna reprezinta sprijin pentru sot, iar restul pentru pensii pentru copii, potrivit TMZ. Înainte de depunerea acestor documente, Clarkson a obținut o victorie majoră în instanță, judecătorul hotărând că va avea custodia fizică primară a celor doi copii mici, însă la ultima înfățisare, judecătorul a fost de partea soțului, care a câștigat jumate din ce a cerut.

Instanța i-a cerut câștigătoarei „American Idol” să-i plătească fostului soț 200.000 de dolari pensie pentru el și pentru copii, ei având împreună doi copii minori: River Rose, 7 ani, și Remington Alexander (5 ani), potrivit unor documente obținute de site-ul Blast. Așadar, ea este nevoită să-i dea fostului soț 150.000 $ pe lună pentru întreținerea lui și 45.000$ pensie alimentară pentru copii. Actele mai arată că artista câștigă 1,583,617$ pe lumă și are o avere estimată la 45 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, stresul, tensiunea și supărarea provocată de acest proces interminabil și-au pus amprenta pe trupul lui Kelly, care a luat iar în greutate, iar în cele mai recente imagini e de nerecunoscut. Artista slăbise în urmă cu doi peste 20 de kilograme și arăta fabulos, mărturisind că a început să consume doar hrană organică, iar alimentația sănătoasă a ajutat-o să slăbească frumos și fără mare efort.

Kelly și Brandon, manager de muzică country, au început să formeze un cuplu în 2011. Vorbind despre căsnicia sa, în 2015, ea a declarat că și-a păstrat independența: „Brandon nu este jumătatea mea. El este un întreg, și la fel sunt și eu. Nu am crezut niciodată în ideea că cineva trebuie sa aibă grijă de mine și poate asta prin prisma faptului că am crescut într-o familie săracă și foarte instabilă”.

Kelly Clarkson a devenit faimoasă în 2002 când a câștigat show-ul American Idol. Prima ei piesă, „A Moment Like This”, a fost nr.1 în US Billboard Hot 100 și a devenit cel mai bine vândut single din 2002 în SUA. A urmat apoi primul ei album, Thankful (2003). Al doilea, Breakaway (2004), s-a vândut în 12 milioane de copii la nivel mondial și i-a adus două premii Grammy. A lansat peste trei ani My December (2007), apoi All I Ever Wanted (2009).

Piesa „My Life Would Suck Without You” deține recordul pentru cel mai mare salt către locul 1 din topul Hot 100. Cu al cincilea album de studio, Stronger (2011), Clarkson a devenit primul artist care a câștigat de două ori premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album. A devenit apoi prima femeie din America cu cel mai bine vândut album de sărbători – Wrapped in Red (2013).

Clarkson a vândut în total peste 25 milioane de copii ale albumelor sale la nivel mondial.

Billboard a numit-o una dintre cele mai bune artiste pop din toate timpurile și a onorat-o cu premiul Powerhouse pentru calitățile ei vocale.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Romanița Iovan, spectaculoasă pe plajă. Cum s-a fotografiat creatoarea de modă

Nicole Cherry are un mesaj pentru cei care o critică pentru faptul că va face un copil la 22 de ani, iar fanilor nu le place deloc: ” Frumoase gesturi… Demne de o persoană publică”