Roxana Diță a devenit celebră pentru pictorialele sexy în revistele pentru bărbați și a fost iepuraș Playboy, dar și cu trupa Glamour. După o pauză de câțiva ani, în care a devenit mămica a trei fetițe, artista a revenit pe scenă și a lansat o nouă melodie. Apariția ei în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a atras toate privirile.

Fostul fotomodel a decis apoi să renunțe la ședințele foto provocatoare pentru a-și întemeia o familie și să devină „femeie de casă”. După ce a adopatat o fetiță, crezând că nu va reuși niciodată să devină mamă, minunea s-a întâmplat și a rămas însărcinată. De atunci, a adus pe lume încă două fetițe, ultima anul trecut și fostul fotomodel radiază de fericire. Roxana s-a dedicat, în totalitate, familiei, însă recent a primit oferta de la artistul Raju, de a lansa împreună melodia „Doamna și Vagabondul”. Cei doi au mers în promovare cu noul cântec, unde artista a atras toate privirile. Îmbrăcată în pantaloni scurți și cu un sacou alb, cu un decolteu foarte generos, care i-a cam jucat feste și a lăsat la vedere mai mult decât trebuia.

roxanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Roxana a povestit că era convinsă că a terminat cu muzica, însă i-a plăcut foarte mult melodia și nu a putut să refuze. Vedeta a fost un fotomodel de succes și a făcut parte din trupa Glamour, alături de Oana Niță, însă ulterior a renunțat la carieră pentru se dedica familiei. Ea a povestit în emisiunea Agenția Vip, în urmă cu ceva timp, că dezamăgită că nu reușea să devină mama, ea și soțul ei, Leo Bădescu, au decis să adopte o fetiță, pe care a văzut-o la o nuntă și aflase că rămăsese fără mamă.

„Avea aproape 4 anişori, era mică şi slăbuţă. Am văzut-o la o nuntă şi în momentul ăla aflând în mare povestea sa, ştiam că mama ei murise într-un accident de maşină. Tatăl ei ştiu că nu a recunoscut-o. (..) După ce am plecat de la nuntă, era parcă mă tot împingea ceva să o caut. (..) Am spus că vreau să o scap de acolo, era la bunică ea. Aşa s-a întâmplat, m-am dus şi am luat-o”, a declarat Roxana Diţă pentru „Agenţia VIP”.

După încheierea procesului de adopție însă, Roxana a primit o veste uimitoare. Reușise să rămână însărcinată.

„La o săptămână de la terminarea procesului am aflat că sunt gravidă. Nimic nu e întâmplător, totul se întâmplă cu un scop”, a mai mărturisit Roxana Diță.

Mai mult, la mai bine de trei ani de la prima sarcină, Roxana este din nou gravidă și se pregătește de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său și al soțului, cu care formează un cuplu de mai bine de 11 ani.

Citește și:

Andra și Măruță, așa cum nu i-ai văzut niciodată! ”Măi, dar voi chiar vă iubiți!”

Stela Enache arată impecabil la 71 de ani! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg