Olivia Steer a fost o prezentatoare TV foarte îndrăgită și avea o carieră de succes. Însă, vedeta a renunțat la meseria sa pentru a se dedica familiei. Deși a ieșit din lumina reflectoarelor, soția lui Andi Moisescu arată spectaculos și acum și are mare grijă de silueta ei.

Chiar dacă a devenit mama a doi copii și este absentă de pe micul ecran, Olivia arată spectaculos. Ea a făcut publică o imagine cu ea de acum opt ani și pare că timpul nici nu a trecut peste ea și arată și azi spectaculos. Andi Moisescu a povestit în emisiunea „Românii au talent” că soția lui are foarte multă grijă de silueta ei și merge zilnic la sală chiar și câte ore.

Olivia Steer Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de 19 ani și sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună doi copii, însă sunt discreți în legături cu detaliile intime ale vieții lor, astfel că puțini le știu povestea.

Aceștia lucrau împreună în aceeași televiziune, Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut abia în anul 2002, când au fost solicitați să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTV. Atunci, cei doi au înregistrat împreună imnul pentru 1 decembrie 2002, informează Click.

Soarta a făcut ca cei doi să se reîntâlnească peste câteva zile la petrecerea dată de un prieten comun, dar nu și-au petrecut Revelionul împreună, pentru că aveau fiecare alte planuri, iar acesta le-a dat ocazia să se cunoască mai bine. Într-un final, s-au căsătorit în 2004 și au avut o nuntă de vis, iar cei doi sunt părinții a doi băieți, Luca și David.

olivia-steer-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Olivia Steer a povestit că își aduce aminte cu placere de inceputul povestii lor de iubire, iar acum se bucura de o familie frumoasa și de dragoste profunda pe care vrea sa le intretina asa mereu.

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de 19 ani

„M-am intâlnit cu Andi in 2002, in Ajunul Craciunului, o intalnire pusa la cale de el impreuna cu un amic comun, fara sa am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii nostri, fara sa intuiesc vreo idila. Am plecat apoi la Targu Mures, la sora mea, iar el – in Spania. A revenit cu telefoane si mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar dupa vacanta ne-am revazut. Am trait tot timpul acesta cu impresia ca el e prins intr-o relatie serioasa, cu perspective, asa ca – dupa cum spuneam – nu intrevedeam altceva decat o amicitie placuta. La urmatoarea intalnire, mi-a povestit de el, de fosta relatie, de familia lui, de obiceiuri si hobby-uri, practic s-a asigurat ca aflu tot ce trebuie sa stii despre un om care vrea sa-ti devina apropiat. Am descoperit atunci ca avem multe in comun, ca suntem singuri amandoi si ca ne placeam foarte tare. Tatonarile s-au intins pe cateva luni, pana sa abdicam in fata evidentei: ne placeam prea mult. Eram atat de precauti amandoi sa nu ne pripim, astfel ca ne-am descoperit dragostea cu rabdare si atentie, n-am sarit cu capul inainte intr-o relatie, n-am ars etape. Cand m-a cerut de sotie, eram amandoi – dupa indelungi perioade de instrospectie – edificati: stiam ce vrem, stiam ce facem. Ma bucur sa am o familie atat de frumoasa. Ma bucur sa am doi copii sanatosi si veseli mereu, un sot minunat si o viata de familie insorita. Sunt achizitii la care lucrez zi de zi”, a declarat Olivia Steer.

Secretul mariajului lui Andi Moisescu cu Olivia Steer

Deşi Olivia Steer s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor scandaluri pe teme medicale, fiind adepta tratamentelor homeopate, soţul ei a fost cel mai fidel susţinător. Chiar el povestea într-un interviu care este secretul relaţiei lor trainice.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei”, a declarat Andi.

Întrebat ce modificări a suferit relația lor de-a lungul timpului, prezentatorul Tv a mărturisit că el și soția sa nu au reușit decât să evolueze împreună:

„Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, adăuga Andi Moisescu.

Citește și:

Olimpia Melinte, gravidă pe ultima sută de metri și cu burtica la vedere, pune punctul pe ”i„: Scopul nostru nu e doar să fim “drăguțe”! Ce le transmite ea româncelor

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Meghan și al prințului Harry nu a primit titlul de prinț. Nu are nicio legătura cu culoarea pielii lui