Este una dintre cele mai iubite actrițe și a cucerit publicul cu rolul lui Carrie din celebrul serial „Totul despre sex”, dar acum Sarah Jessica Parker a uimit pe toată lumea cu noul ei look. E de nerecunoscut.

Apărea mereu elegantă, cu părul aranjat perfect și un machiaj fără greșeală, însă acum la 56 de ani, Sarah nu mai pune așa mult preț pe aspectul ei. Ba mai mult, vrea să încurejeze femeile să fie cât mai naturale. Cel puțin așa dă de înțeles cu noul ei look. La cele mai recente apariții în public, starul american a atras toate privirile, iar unii fani cu greu a recunoscut-o. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi în compania unor prieteni, la masă, ocazie pentru care a preferat un look natural, care îi arată din plin vârsta, ba chiar îi mai pune niște ani.

Aflată în mijlocul filmărilor pentru urmarea celebrului serial ”Sex and the City”, actrița s-a relaxat în weekend la o cină în New York, în compania prietenului ei, Andy Cohen. Sarah Jessica Parker a preferat, pentru această ocazie, să-și strângă părul încărunțit într-o coadă împletită la spate și a renunțat complet la machiaj. În timp ce unii fani au lăudat-o pentru curajul ei de a se arăta așa cum e, alții au fost dezamăgiți de noul ei look și sunt de părere că aceasta este de nerecunoscut.

Timpul nu prea a fost blând cu celebra actrță, dar Sarah Jessica Parker acceptă cu ușurință faptul că a îmbătrânit și nu încearcă să ascundă acest lucru. Aceasta nu pare deloc deranjată de faptul că ridurile și-au făcut apariția pe chipul ei și chiar e mândră de părul grizonat

Sarah este căsătorită cu Matthew Broderick din 1997 și au împreună trei copii și nu are deloc o viață tumultoasă precum personajul care a făcut-o celebră. Sarah Jessica Parker s-a căsătorit pe când avea 32 de ani, iar mariajul său cu Matthew Broderick încă rezistă și pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

‘And Just Like That…’ TV show on set filming, New York, USA – 15 Jul 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi s-au căsătorit în 1997 și și-au respectat jurămintele până astăzi. Sunt fericiți, iar cei trei copii nu fac altceva decât să le aducă bucurii și să îi împlinească zi de zi. Actrița a dezvăluit cu unul dintre secretele unei relații de durată ar fi pauzele. Din când în când stau departe unul de celălalt, pentru a avea ce să-și spună în momentul în care se revăd.

„Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim. Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, a precizat Sarah la un moment dat.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au două fete și un băiat: gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick au 10 ani, iar James Wilkie Broderick este un adolescent în toată regula. Are 17 ani și este pasionat de fotbal.

Citește și:

Surpriză! Catrinel Sandu s-a cununat religios în România!

Ce-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani: „Îmi pare rău, mama”