Jennie Garth a fost considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, însă în ultimii ani s-a confruntat cu fluctuații de greutate. Dacă în 2019 era într-o formă de zile mari și arăta la fel de bine ca în tinerețe, reușind să ajungă la silueta care a consacrat-o, pandemia pare că nu i-a priit și aceasta a pus repede la loc kilogramele date jos cu atâta muncă și ambiție.

Ea a fost surprinsă recent de paparazzi la cumpărturi în Pasadena, California, alături de soțul ei, iar imaginile i-au uimit pe fani. Dacă în timpul filmărilor de la remake al seriei originale 90210, în 2019, Jennie era într-o formă de zile mari, în prezent, silueta ei a avut din nou de suferit și cu greu o mai recunoști.

*EXCLUSIVE* Jennie Garth and Dave Abrams stop by a sporting goods store in PasadenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Vedeta a avut de depășit mai multe greutăți de-a lungul timpului. După ce a cunoscut ascensiunea în serialul-fenomen Beverly Hills, 90210, și-a mai făcut apariția în producții de succes, precum The $treet”, „What I Like About You”,”Mystery Girls”, „The Last Cowboy”, „Accidentally in Love” sau „A Time to Dance”. În plan personal, lucrurile nu au stat deloc pe roze.

Are la activ două căsnicii eșuate. În 1996, a divorțat de primul ei soț, Daniel B. Clark, după doar doi ani de mariaj, în 2013 s-a despărțit de al doilea soț, Peter Facinelli, cu care a fost căsătorită 12 ani, iar în 2015 a mers iar la altar, alături de Dave Abrams, care este cu nouă ani mai tânăr.

Jennie a recunoscut că s-a îngrășat pentru că a renunțat să mai facă mișcare și nici prea și-a mai dat interesul în ceea ce privește silueta ei. Cu toate acestea, ea are un tonus de invidiat și pare mai fericită ca oricând.

Foto: profimedia

Citește și:

Viviana Sposub a povestit ce s-a întâmplat în prima noapte de dragoste cu George Burcea

A anunțat că suferă de cancer în fază terminală și apoi a dispărut de pe rețelele de socializare. O colegă de trupă face dezvăluiri despre starea ei