Vă mai amintiți de eroina din „Pasărea Spin? Cum arată și ce mai face frumoasa actriță Rachel Ward, la 35 de ani de la lansarea filmuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întreaga lume a rămas șocaqtă iar milioane de femei au avuit inima frântă când Richard Chamberlain a făcut public faptul că este homosexual. Astăzi, la 83 de ani, Chamberlain continuă să fie la fel de șarmant, în ciuda vârstei înaintate. Participă la toate evenimentele de film importante și se remarcă mereu prin zâmbet, condiția fizică și eleganță.

Citește și:  Cele mai ciudate metode de înfrumusețare ale divelor de la Hollywood!

E la a doua relație cu un bărbat

Deși producătorii seriei ”Pasărea spin” cunoșteau faptul că este homosexual, nu au avut nicio problemă să-l distribuie în rolul unui preot care și în film avea o relație interzisă cu o frumoasă enoriașă. ”Era atât de frumos și de expresiv, avea o charismă magnetizantă. Am știut că e făcut pentru acel rol”, a declarat unul dintre producătorii peliculei. Chamberlain a admis că succesul a făcut să-i cadă la picioare zeci de femei celebre și frumoase. Cu toate astea, nu l-a tentat niciuna, având în vedere orientarea lui sexuală. De altfel, a admis că este și un bărbat fidel. A avut doar două relații serioase până la această vârstă. Una care a durat doi ani , între 1975 și 1977 , și cea care continuă și în prezent, începută în 1977, cu actorul Martin Rabbett (65) de ani.

Citește și: