Pentru vedetă TV timpul se pare că stă în loc și acesta nu-și pune deloc amprenta pe trupul ei. Au trecut 18 ani de când acesta prezenta cu un zâmbet frumos celebra emisiune de la TVR, însă ea nu doar că și-a păstrat silueta care a consacrat-o, deși a devenit mama unei fetițe,  dar pare mai mult că întinerește, în loc să îmbătrânească.

Zâna recunoaște că face eforturi mari pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea. Aceasta nu doar că ține frecvent diete și face mult sport, dar este și clienta fidelă a unui centru de detox din România, unde merge destul de des. Andreea a dezvăluit că acolo consumă doar sucuri și face mult sport și saună cu infraroșu pentru a arde grăsimile din jurul organelor. Mai mult, la începutul acestui an, vedeta a postat pe contul ei de facebook imagini de la clinică, unde arată antrenamentele intense pe care le urmează, dar și mesele sărace în calorii. Efortul pare să merită, întrucât Zâna arată spectaculos la 42 de ani, părând mai degrabă tot o tinerică abia trecută de 20 de ani.

Andreea Marin, la „Surprize, surprize”

andreea-marinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cu toate acestea, deși este o femeie extrem de frumoasă și de elegantă,  după care suspină întreaga răsuflare masculină, Andreea pare că nu deloc în dragoste, având până acum trei căsnicii eșuate.

 

 

Pe când avea 21 de ani, în 1995, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007  a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc  fizioterapeut, iar pe 27 octombrie, anul trecut, aceasta a anunțat tot pe rețeaua de socializare că după doi ani şi 9 luni de căsnicie, au decis să divorțeze.

Citește și:O mai știi pe frumoasa Rubi? Povestea neștiută a actriței Barbara Mori și cum a devenit bunicuță la 38 de ani