Sunt căsătoriți de 19 ani și au patru copii și pentru prima dată fostul jucător de la Manchester United a recunoscut că mariajul lui cu Victorianu e deloc ușor. El susține că face eforturi uriașe pentru ca acesta să funcționeze și devine din ce în ce mai complicat pe măsură ce trece timpul.

„Să fii căsătorit de atâta timp de cât suntem noi, întotdeauna devine greu. A devenit un pic prea complicat”, a declarat fostul fotbalist, în vârstă de 43 de ani, pentru show-ul TV, „The Sunday Project”. Însă, acesta nu a dat mai multe detalii.

Citește și:  Meghan Markle și Prințul Harry au înfuriat-o la culme pe regină. N-au ținut cont de nicio etichetă regală și au încălcat grav protocolul. Iată cum au fost fotografiați

Victoria și David apar foarte rar împreună în public

Victoria Beckham a apărut recent în revista britanică „Vogue”, alături  de copiii ei, însă David a lipsit din pictorial. Întrebată despre mariajul ei cu David, dacă au probleme și dacă sunt reale zvonurile că se îndreaptă spre divorț, fosta Posh Girl a evitat să dea un răspuns concret, precizând doar că a învățat să ignore ce scrie presa despre căsnicia ei.

În ultima vreme s-a tot scris despre ei că au probleme în mariaj. Cei doi nu prea au mai fost văzuți împreună în public, iar la eveniment ce a avut loc în vară, ei și-au făcut apariția separat.

Potrivit tabloidelor britanice, cei doi stau împreună doar de dragul afacerilor pe care le au și acesta e motivul pentru care nu vor să-și facă publică despărțirea. Ei au împreună o avere estimată la 450 de milioane de dolari.

Victoria și  David s-au căsătorit în 1999 și au împreună patru copii, trei băieți și o fetiță, pe nume Harper și e pentru prima dată când unul dintre ei confirmă că au probleme în căsnicie.

Citește și: